İşte Genelkurmay'ın teröristleri

İşte Genelkurmay'ın teröristleri
Türk Silahlı Kuvvetleri’nde kurum içi yayın yapan internet sitesinin “Karar Destek Şubesi Görsel Bilgi Bankasında” Fethullah Gülen ile Şeyh Nazım Kıbrisi, başörtüsü yasağına karşı çıkan ve kesintisiz eğitimi protesto eden vatandaşların,

KEMAL GÜMÜŞ'ÜN HABERİ

Hâlâ aktif olan “TSK Karar Destek Şubesi Görsel Bilgi Bankası”nın içeriği, Topçu Binbaşı Ferhat Kutlu tarafından hazırlanıp Uzman Memur Emine Ekinci tarafından siteye konuluyor. Sitede yüzlerce terör eyleminden görüntüler yer alırken; özellikle “Terör ve İrtica” başlığı altında Fethullah Gülen, Şeyh Nazım Kıbrisi ile beraber namaz kılan ve başörtüsü eylemlerine katılan vatandaşların yer alması dikkat çekiyor.

FETHULLAH HOCA LİSTEDE

TSK bünyesindeki “Karar Destek Şubesi” Görsel Bilgi Bankası içeriğinde Terör ve İrtica başlığı altındaki bölümde PKK’lı teröristlerin resimleri ile Fethullah Gülen Hoca’nın resimlerinin yanyana kullanılması dikkat çekti. Gülen’in vesikalık bir fotoğrafının altına sadece isminin yazıldığı görüldü. PKK’lı militanlar ile vatan ve millet sevgisi ile tanınan Fethullah Gülen Hoca’nın aynı kefeye konulması şaşırtıcı bulundu.

Sitede kesintisiz eğitim ve başörtüsü yasağına karşı çıkan ve bu sebeple eylem yapan vatandaşlara ait görüntülerin de PKK terör örgütünün düzenlediği katliam görüntülerinin yanında yer verilmesi dikkat çekiyor. Sitede yer verilen ve “İrtica ve Terör” başlığı ile fişlenen bölümde bulunan bir fotoğrafta, “Türkiyemi seviyorum, 5+3 istiyorum” ifadesinin bulunması dikkat çekiyor.

ÇARŞAFLI KADINA ÇİRKİN İTHAM

Çarşaflılara hakaret içeren görüntülerin de yer aldığı sitedeki bir görüntü ise insanı hayretler içerisinde bırakıyor. İrtica başlığı altında yayınlanan bir görüntüde, üzerinde “Radikal Chic” yazılı bir füze, çarşaflı bir kadına doğru fırlatılıyor, kadın ise bombadan kurtulmak için kaçıyor. Camide namaz kılan ve başında takke, elinde tespihle ibadet yapan vatandaşların da Terör ve İrtica başlığı altında sıralanan sitede, Beyazıt Meydanı’ndan başörtüsü yasağına karşı eylem yapan vatandaşlar ile kesintisiz eğitimi protesto eden vatandaşlara da yer verilmiş.

TSK’YA GÖRE İSRAİL TERÖR MAĞDURU

Skandal görüntülerle dolu olan TSK’nın “Karar Destek Şube Görsel Bilgi Bankası”nda dikkat çekici bir diğer görüntü ise Filistinlilerin katil İsrail’e yönelik eylemleri de terör olarak nitelemesi... TSK’nın Görsel Bilgi Bankası’nda İsrail ile ilgili yer alan görüntülerde en dikkat çekici olanı; Filistinlilerin İsrail’e yönelik yaptığı eylemlerin terör eylemi olarak gösterilmesi... Bugüne kadar binlerce kadın ve çocuğu katleden, sivil halka yönelik kimyasal silah kullanan terörist İsrail’in katliamlarına dair tek bir fotoğrafın yer almadığı TSK sitesinde, özellikle 17 Ekim 2001'de öldürülen İsrail Turizm Bakanı Revaham Zeevi’ye özel yer verilmiş.

TSK’NIN TERÖR KURBANI DEDİĞİ TERÖRİST ZEEVİ KİM?

Bilindiği gibi Revaham Zeevi, İsrail'in Filistinlilere yeterince sert davranmadığını gerekçe göstererek ölümünden iki gün önce kabineden istifa etmişti. 2001 yılında Filistin Halk Kurtuluş Cephesi tarafından öldürülen Siyonist İsrail Turizm Bakanı Revaham Zeevi, “Filistin halkını ‘kansere’ benzetmesiyle, o dönem İsrail kabinesinin en sertlik yanlısı bakanlarından biri olarak tanınıyordu.

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.