Deniz Feneri protestonun iç yüzünü açıkladı!

Deniz Feneri protestonun iç yüzünü açıkladı!
Onur Öymen'in Dersim Katliamı'nı öven açıklamasından sonra gittikleri her yerde tepki gören CHP'liler gündem değiştirmek için bugün Deniz Feneri dernekleri önünde protesto gösterileri yapacak.. Dernekten ise açıklama var:

Konu ile ilgili Deniz Feneri Derneği'nden yapılan açıklama şöyle:

CHP yetkililerinin 22 Kasım 2009 tarihinde (bugün) Deniz Feneri merkezleri önünde yapmayı planladıkları eylemlerle ilgili basına verdikleri açık iftira, hakaret ve suç teşkil eden demeçler nedeniyle CHP yetkilileri hakkında her türlü hukuki yollara müracaat edeceğiz. Israrla CHP’nin siyasi mücadelesini siyasi muhatapları ile yürütmesini tavsiye ediyoruz.

Bugün bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde, CHP’nin Deniz Feneri Derneği merkezlerinde 22 Kasım 2009 Pazar günü saat:13.00’te protesto eylemi yapacağı belirtilmiştir.

CHP yetkilileri tarafından yapılan açıklamanın, Deniz Feneri Derneği hakkında suç isnadı ve iftira niteliği taşıdığı görülmektedir.

CHP uzun zamandır siyasi rakipleriyle yürüteceği mücadelesini, maalesef bir yardım kuruluşu olan Deniz Feneri’ne karşı sürdürmektedir. Derneğimize yönelik devam ettirdiği anlamsız mücadelede hukuka aykırı fiil ve eylemleri nedeniyle CHP ve yöneticileri aleyhine başlattığımız hukuk mücadelesi devam etmektedir.

En son CHP ve Deniz Baykal’ın, Deniz Feneri Derneği yöneticileri hakkında yaptığı suç duyurusu Cumhuriyet Savcılığı tarafından verilen takipsizlik kararı ile sonuçlanmıştır.

CHP ve yöneticileri hakkında başlattığımız hukuk mücadelemiz ve CHP’nin Deniz Feneri hakkında yapmış olduğu şikâyete takipsizlik kararı verilmesinin CHP yöneticilerini, Derneğimiz aleyhine yeni bir eylem hazırlığına ittiği kanaatindeyiz.

Deniz Feneri Derneği bir insani yardım kuruluşudur. CHP ise siyasal bir partidir. Biz ısrarla CHP’nin siyasi mücadelesini siyasi muhatapları ile yürütmesini tavsiye ediyoruz.

CHP yetkililerinin 22 Kasım 2009 tarihinde Deniz Feneri merkezleri önünde yapmayı planladıkları eylemlerle ilgili basına verdikleri açık iftira, hakaret ve suç teşkil eden demeçler nedeniyle CHP yetkilileri hakkında her türlü hukuki yollara müracaat edeceğiz.

CHP’nin Deniz Feneri Derneği hakkında yürüttüğü haksız, insafsız mücadele karşısında, milyonlarca bağışçımız ve gönüllülerimiz adına, iyiliğin yaşaması ve güçsüzlerin korunması için 11 yıldır sürdürdüğümüz haklı mücadeleye yılmadan devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Deniz Feneri Derneği


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.