TRT, Darwin teorisini bitirdi

TRT, Darwin teorisini bitirdi
Yıllardır insanın maymun soyundan geldiği safsatasını içeren Darwin savunuculuğunu yapan TRT, Koelakant türü balığın Endonezya açıklarında değişmeksizin görülmesini evrim teorisinin çöküşü olarak niteledi.

Japon araştırmacıların Endonezya açıklarında görüntülediği ve 400 milyon yıldır hiçbir değişikliğe uğramadığı tespit edilen balık, evrim teorisini çökertti. Endonezya’da suyun 161 metre altında görülen 31,5 santimetre uzunluğunda olan ve yavru olduğu tahmin edilen balık, bu defa 20 dakika boyunca da görüntülendi. Araştırmacılar yeni doğduğu sanılan balığı görüntülemek için denizaltında uzaktan kumanda edilen bir cihaz kullandı. 

Evrimciler, 70 milyon yıl önce neslinin tükendiği zannedilen Koelakant türü balığın görüntülenmesiyle büyük bir şok yaşarken, TRT de haberinde “Darwin’in evrim teorisine inananlar yüzyıllardır canlıların yaradılış dışında farklı şekillerde meydana geldiğini öne sürüyorlar. Bu teze göre insanoğlu suda yaşayan tek hücreli bir canlıdan evrilerek bu çok gelişmiş yapıya büründü. Evrim teorisinin gerçeği ifade etmediği bugüne kadar pek çok örnekle ispatlandı” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.