Org. Başbuğ ve Yargıtay'a suç duyurusu

Org. Başbuğ ve Yargıtay'a suç duyurusu
Adalet Platformu, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Yargıtay üyeleri, Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya ve daha bir çok isim hakkında ihanet suçlamasıyla yarın suç duyurusunda bulunacak. Suç duyurusunda 2. bir Danıştay baskınının planlandığı iddi

Birçok dernek ve sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Adalet Platformu, yarın Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ başta olmak üzere Yargıtay, Danıştay ve bir çok asker hakkında ihanet suçlamasıyla yarın suç duyurusunda bulunacak.

HaberAyna'nın edindiği bilgiye göre; platformun yarın yapacağı suç duyurusunda 2. bir Danıştay baskınının tezgahlanmak istendiği ileri sürülerek, "Sokakta başörtülü gezilemez gibi hukuksuz ve vicdansız karar sonrasında darbeye zemin için zalimlerin Danıştay cinayeti İşlendi. Silahlı memurlardan oluşan Genelkurmay'ın danıştaya baskısı sonucunda alınan hukuksuz ve adaletsiz katsayı kararının ve AK Parti'yi kapatma girişimlerinin de 2. bir Danıştay cinayetine zemin hazırlandığı iddia edilmekte" denildi.

ORG. BAŞBUĞ, KARADAYI, ORHAN KAÇMAZ, EMİNAĞAOĞLU VE BİR ÇOK İSME SUÇ DUYURUS
Platformun yapacağı suç duyurusunda bulunacağı kişiler arasında başta Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ olmak üzere bir çok önemli isim yer alıyor. Danıştay 8. daire üyeleri, Danıştay eski başkanı Sumru Çörtoğlu ve Tanzel Çölaşan, Yargıtay eski başkanı Sabih Kanatoğlu, Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, İstanbul Barosu Yönetimi ve Başkanı Muammer Aaydın, Yargıtay Başkanı ve 1. Başkanlar kurulu üyeleri, encümeni danış üyeleri, İ.Hakkı Karadayı, Sincan Hakimi Osman Kaçmaz ve YARSAV eski başkanı Ö.F. Eminağaoğlu gibi önemli isimler de suç duyurusunda yer alıyor.

"2. DANIŞTAY BASKINI PLANLANIYOR"
Suç duyurusunda söz konusu kişiler hakkında şok suçlamalar yer alıyor. Suç duyurusunda "Medyada yer alan iddialar duyumlar ve düşüncelere göre 2. Danıştay baskını tezgazlanmak isteniyor" denilerek şu suçlamalarda bulunuldu;

"1. Danıştay tezgahı “sokakta başörtülü gezilemez” hukuksuz ve vicdansız kararı sonrasında darbeye zemin için işlendi.

Silahlı memurlardan oluşan Genelkurmay'ın danıştaya baskısı sonucunda alınan hukuksuz adaletsiz katsayı kararının ve AK Parti'yi kapatma girişimlerinin de 2. bir Danıştay cinayetine zemin hazırlandığı iddia edilmekte.

Yargıtay ve Başsavcılık HSYK AYM TSK Yarsav ve Danıştay daki darbeseverlerin silahlı Ergenekon terör örgütünün kaos ve darbe planlarını (YARGI DARBESİ kafes, irtica,sarıkız,ayışığı, yakamoz, eldiven v.b.) uygulanmasına yardım ve yataklık ettikleri medyada ve kulislerde ve de ergenekonname de yer almaktadır. 8 yıl eğitimi 5+3 şeklinde uygulamayarak devleti zarara uğratmak, 12 yaş öncesi kuran ahlakı eğitimini yasaklayarak liselerde cinayete sebeb ve uyuşturucu bağımlısının çoğalmasını dolaylı olarak uyuşturucu ticaretini desteklemek.

Terör örgütü üyeliğinden 8 yöneticisi içeride olan işci partisine ve “silahlı terör örgütü Ergenekon”u savunan yolsuzluk odağı olduğu anayasa mahkemesince nitelenen ve ticaret yapması yasak olan cumhuriyet halk partisine kapatma davası açmayan, iddialara göre Ergenekoncuların emriyle AKpartiye dava açan Yargıtay cumhuriyet başsavcısına ve yalçınkayanın hukuksuzluğunu şikayet ettiğimiz Yargıtay 1. başkanlık kurulu üyeleri dolaylı olarak terör örgütü estö yü savunmuş ve görevi ihmal ve ihanet suçu işlemişlerdir.

Terör ve darbeden rant-çıkar sağlamak (400 milyar dolar terör harcaması, 30bin ölü 20bin faili meçhul)
Suçlar: Yukarıdaki isimler ve kurumların ilgili yetkilileri yaptıkları açıklamalar-uygulamalar ve eylemleriyle anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek ve teşebbüs edenlerden emir almak, hukuki kanunları uygulamamak, halkı kin nefret ve düşmanlığa sevketmek, darbeyi-darbeciliği-darbecileri övmek, adam öldürmeye azmettirmeye teşebbüs ve destek, nüfuz kullanmak, kamuoyunda ıslak belge diye bilinen delile kağıt parçası lav silahına boru diyerek hakimlere-adalete baskı yapmak.

138. madde, suçu-suçluyu övmek, suçu-suçluyu korumak-gizlemek, adil yargılamayı etkilemek, yargıya ve yargıçlara müdahale etmek, darbeye teşebbüs, çıkar amaçlı suç örgütüne ve teröre yardımcı olmak ve olanlara destekte bulunmak, görevi ihmal ve görevi kötüye kullanmak, kamu malına zarar vermek ve verenlere destekte bulunmak, insanları korkutmak, ekonomik ve toplumsal krizlere sebebiyet vermek ve cinayete sebeb olmak, muhtıra vermek ve desteklemek, askeri ve yargı darbesine teşebbüs etmek ve desteklemek, askeriyeden emir-birifing-muhtıra alan savcı ve hakimlerin görev yapmasına göz yummak, devlet memuru olduğu halde siyaset yapmak, siyasi demeçler vermek, Mason olduğu basında yer alan derneklere üye olmak."

Suç duyurusunda ayrıca şöyle denildi; "Yukarıdaki iddialardan dolayı ilgililere Türk Ceza Kanununun ilgili maddelerinin uygulanması ve ayrıca , 138.madde, 309.madde,312.madde,311.madde, 214.madde, 38/1. madde,125.madde, 216.madde, 220.madde, 316.madde ve 39.maddelere göre de işlem yapılmasını, kamu davası açılmasını ve tüm medyada çıkan bu iddialarla ilgili idari veya hukuki kamu davası veya soruşturma açmayarak görevini ihmal eden ve dolayısıyla görevini kötüye kullanan yetkililerle ilgili işlem yapılmasını dilerim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.