Oda TV çok fena yakalandı

Oda TV çok fena yakalandı
Oda TV'de panik var. Bu sefer çok kötü yakalandılar...

İŞTE SONER YALÇIN'IN İSRAİL'E YAPTIĞI HAMAS KIYAĞI-TIKLAYINIZ

Oda TV’de “İşte Bülent Arınç’a Suikast İddiası’nın İçyüzü” başlıklı haber, Derin Devlet’in bu sefer Kuyruğundan Yakalandığını’nın ortaya koydu. 

KaranlıkOda TV, ilk kez Star Gazetesi’nin ortaya çıkardığı Bülent Arınç’a süikast haberinin yalan olduğunu, orada yakalanan iki kişinin Albay ve Binbaşı olmadıklarını, o iki kişinin biri emekli TSK mensubu diğerinin ise sivil şahıs olduğunu yazdı.

Bu iddia külliyen yalan. Savcı Mustafa Bilgin’in bizzat kimliklerini öğrendiği kişiler, Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığının İllerdeki Yapılanması olan Seferberlik Tetkik Bölge Başkanlığında görevli İstihkam Binbaşı İbrahim GÖZE ve Topçu Albay Erkan Yılmaz Büyükköprü. Zaten bu iddianın yalanlığı, kamera görüntülerinden de gözüktüğü üzere bölgeye Merkez Komutanlığı’ndan askerler gelmesi. Bir emekli ve sivil için oraya neden o kadar asker gelsin? Ya da bunlar muvazzaf değilse Genelkurmay Seferberlik Tetkik Bölge Başkanı Albay Yusuf AKAL neden gecenin bir vakti apar topar oraya gelsin?

KaranlıkOda TV’nin 8 madde halinde sıraladığı ve alayı yalan olan dezenformasyonlarından birisi de Arınç’ın bu basit olayı Bakanlar Kurulu’nda anlattığı ve bakanların da geçmiş olsun dedikleri. Oysa olay Bakanlar Kurulu’nda bomba etkisi yaptı. Cemil Çiçek gibi OdaTV’nin çok sevdikleri ismin bile Bakanlar Kurulu sonrası söyledikleri ve yüzüne yansıyan gerilim bunun kanıtı.

Peki Oda TV, alenen bu yalanları neden yazıyor?

Oda TV’nin itibarını ayaklar altına alarak, bile bile yalan yazması gösteriyor ki; Derin Devlet bu sefer tam kuyruğundan yakalandı.

Çaresizlik içinde yapılan maddi hatalarla dolu, çarpıtma ve yalan içeren bir haber bu. Derin Devletin tam kalbi, Seferberlik Tetkik Kurulu’nun bu yakalanışı, Oda TV’yi paniğe sokmuş.

Bu çok ama çok önemli bir durum, ve acınacak bir tablo. Aktifhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.