Meğer hepsi eski suikastçiymiş!

Meğer hepsi eski suikastçiymiş!
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a suikast hazırlığında olduğu belirtilen iki subayın göz altına alınmasıyla ilgili tartışmalar sürerken, başından beri Ergenekon ve Ergenekoncuları savunan ESTÖ medyası yine olayı sulandırmaya k

"BİZ YAHUDİLER AMERİKA'YI KONTROL EDERİZ, AMERİKALILAR DA BUNU BİLİYOR"-TIKLAYINIZ 

ERGENEKONCU GAZETECİDEN İSRAİL'E KIYAK-TIKLAYINIZ

Onlarca darbe ve suikast planı, faili meçhul cinayetler, yer altından çıkarılan silahlar, kafes, ay, yakamoz, güneş gibi, siz sayın, içerisinde cinayet, darbe, ihanet barındıran projeler bile tatmin etmiyor ESTÖ medyasını. ESTÖ’nün deşifre edilmesiyle kendilerinin de egemenliklerinin de sona ereceğini bilen ESTÖ gazetecilerinin önemli bir bölümü meğer eski tüfek suikastçiymiş de biz bilmiyormuşuz. 

SUBAYLARA AKIL VERİYOR!
ESTÖ medyasındaki gazeteciler, Bülent Arınç’a suikast planının tamamen yalan olduğunu iddia ediyorlar. Bunun için de “Bülent Arınç’a suikast düzenlemek isteyen bu subaylar salak mı ki, adresi ezbere bilmiyorlar da bir kağıda yazıyorlar” ifadelerini kullanıyorlar. Bu cümleden öyle anlaşılıyor ki, onlara göre bir suikastçi asla kurbanının adresini yanında taşımamalıdır. Yine buradan öyle anlaşılıyor ki bunun böyle olduğunu söyleyen bir gazeteci ya eski (belki hala öyledir) bir suikastçidir ya da eski suikastçilerle sıkı bir tanışıklığı vardır. Öyle ya bir kişi bilmediği bir konu hakkında niye konuşsun.

“SALAKLIK VALLA! BEN OLSAM BÖYLE YAPARDIM” MI DEMEK İSTİYOR?
Suikast planının hayal olduğunu iddia edenlerden biri de Milliyet’in başına getirilen Mehmet Tezkan. Tezkan bugünkü yazısında ironik bir dille okuyucularına Arınç’a suikast planının tamamen bir hayal ürünü olduğunu ima ediyor. “Salaklık valla! Üç satırlık adresi akıllarında tutamıyorlar ama tedbiri elden bırakmamışlar..Enselenince de küt mideye.. Herhalde kolay yutsun diye yanlarında şaşal da vardır!” ifadeleriyle suikast düzenlemek isteyen birilerinin bu şekilde ‘acemi’ olamayacağı mesajı veriyor Tezkan. Ya da planı yüzüne gözüne bulaştıranları 'neden beceremediniz?' diye azarlıyor.

Tezkan’ın bu ifadelerinden sonra biz de şu soruları soralım kendisine: “Acaba Tezkan ‘bir suikast nasıl düzenlenir?’ konusunda uzman da, birilerine ‘gelin size ders vereyim’ diyerek ticari bir fayda mı sağlamaya çalışıyor? Ya da subaylarla dalga geçen Tezkan suçüstü yakalananlarla işbirliği içerisinde de olayı sulandırmaya mı çalışıyor?”

Tezkan’ın dışında başka kimler yok ki bu konuda uzman olan. Soner’inden tut Yakup’una, Coşkun’una kadar. Hepsi sanki 40 yıllık suikastçi gibi yazıp çiziktiriyor. Meğer ESTÖ medyasında ne kadar suikast uzmanı varmış!

SÜLEYMAN KAYA-HABERVAKTİM.COM


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.