Fatih Erbakan'dan İddialara yanıt

Fatih Erbakan'dan İddialara yanıt
Hürriyet Gazetesi'nde yer alan iddiaları Saadet Partisi YİK başkanı Oğuzhan Asiltürk'ten sonra Fatih Erbakan'da yalanladı. Erbakan yaptığı açıklamada haberlerin kasıtlı olduğuna vurgu yaptı..

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan iddiaları Oğuzhan Asiltürk'ten sonra Fatih Erbakan'da yalanladı. Erbakan yaptığı açıklamada haberlerin kasıtlı olduğuna vurgu yaptı..

İşte Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın yazılı açıklaması:

Milli Görüş Liderimiz, 54. TC Başbakanı, Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN’ın vefatının 1. yıldönümü yurtiçi ve yurtdışında başta Saadet partimiz olmak üzere çeşitli anma programlarıyla idrak edilmektedir.

Muhterem liderimiz, merhum babamız Prof.Dr Necmettin ERBAKAN’IN vefatı sonrası, camiamız ve teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içerisinde, milli görüşün tek adresi olan Saadet Partisi çatısı altında çalışmalarına aynı şevk ve heyecanla devam etmekledirler.

Kamuoyunda birtakım maksatlı ve kardeşliğimizi yıpratma amaçlı haberlerin ortaya çıkması bizlerin milli görüş camiasi olarak daha dikkatli olmamiz gerekliligini birkez daha ortaya koymaktadir.

Milli görüş kadroları hakkın hâkimiyeti için her zamankinden daha fazla çalışarak merhum liderimizin emanetlerine ve prensiplerine baglî olarak verdikleri sözü tutmaktadırlar.

Bu hayırlı çalışmalarımızda; Gayret bizden, Tevfik Allah’tandır.

Dr. Fatih ERBAKAN
Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı adına
Av.Tan Tahsin Zapata

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.