Wikileaks belgeleri İsrail menşeli!

Wikileaks belgeleri İsrail menşeli!
Prof. Dr. Hasan Köni’ye göre de, Wikileaks belgeleri İsrail menşeli!

Dezenformasyon amaçlı bilgilerle AK Parti ve Başbakan’ı yıpratmaya yönelik iddialar ortaya atan Wikileaks’la ilgili Akit’e konuşan Prof. Dr. Hasan Köni, bilgilerin İsrail menşeli olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu dile getirdi. Sözde bilgi ve belgelerin gündemde geniş yer aldığını hatırlatan Köni, bunun sebebinin “Siyonist güçlerin medyada etkili olması” olduğunu ifade etti.

KÖNİ: “İSRAİL ALEYHİNDE BELGE NİYE YOK?”
Akit’ten Şükrü Macun’un haberine göre, İsrail aleyhinde bilgilerin bulunmamasının kuşku verici olduğunu ifade eden Köni, bundan dolayı belgelerin bir takım Siyonist güçler tarafından sızdırılma ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı. Belgelerin ortaya çıktığı günden bu yana dünyada yaşanan önemli siyasi değişimlere dikkat çeken Köni, “Birçok devlet adamı liderler aleyhinde bilgiler ortaya çıktı. Bunların bir anda neden çıktığını iyi irdelemek gerekir” ifadelerini kullandı.

MEDYA, KİLİT ROL OYNUYOR
Belgelerin dünya gündemine oturmasında medyanın büyük payı olduğunu kaydeden Köni, İsrail’in birçok önemli haber ajanslarında etkili olduğunu hatırlattı. Böylece İsrail’in dünya gündemini istediği gibi istikamet verebildiğini dile getiren Köni, “Ne yazık ki Türkiye’de de bazı gazeteler buna alet oldu. Halen İsrail, Türk medyasında etkili olmak için girişimlerde bulunuyor. Türkiye, buna müsaade etmemeli” diye konuştu.

ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERİYORLAR
Wikileaks belgeleriyle başta, Başbakan Erdoğan olmak üzere Ak Parti hükümetinin tehdit edildiğini ifade eden Köni, şöyle konuştu: “Doğruluğundan şüphe duyduğumuz bazı bilgiler ortaya atılıyor. Aslınsa burada bir tehdit var. Türkiye’ye bir mesaj veriliyor. Onların istediği gibi davranılmadığında, adı geçen kişilerin başlarına neler gelebileceği konusunda ipucu veriliyor. Tabi ki Türkiye boyunlara boyun eğmeyecektir”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.