Kılıçdaroğlu'nu şok eden sözler!

Kılıçdaroğlu'nu şok eden sözler!
CHP İl Kongresi'ne katılmak üzere Van'a gelen Kemal KıIıçdaroğlu'na bir partili gösterdiği tepki ortamda buz gibi hava esmesine neden oldu. Cebinden CHP üyelik kartını çıkaran partili Kılıçdaroğlu'na bakın neler söyledi:

Salih Şahar isimli bir CHP'li, üye kartını Kılıçdaroğlu'na uzatarak, "CHP'li olmaktan utanıyorum. Deniz Baykal'dan utanıyorum. Bu kartı Sayın Baykal'a geri iade ediyorum." dedi.

Van'ın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'nde esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu'nun önüne çıkan Salih Şahar isimli CHP'li, "Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim; ama ben bu kimliği taşımaktan utanıyorum. Çünkü Deniz Baykal'dan dolayı utanıyorum. Huzurunuzda size takdim ediyorum. Ailem 1970'lerden beri CHP'li. Bunu Sayın Baykal'a iade edin. Deyin ki imzası vardır, ondan utanıyorum." dedi.

Baykal'ın CHP'ye yıllardır zarar verdiğini ve Baykal'ın CHP'ye yakışmadığını öne süren Şahar, Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olmasını istedi.

Şahar'a cevap veren Kılıçdaroğlu ise, ifadelerin sert olduğunu söyleyerek, "Yarın kendisi gelecek. Acaba Sayın Baykal'ın bu bölge için düşündükleri nedir, söylemleri nedir? Bütün bunları yarın görün." dedi.

Kılıçdaroğlu, Şahar'ın vermek istediği üyelik kartını ise almadı. Şahar'ın konuşmasına destek veren başka vatandaşlar da Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Ergenekon dosyalarını çıkarın, Diyarbakır'daki konuşmalarınızı unutmayın." açıklamasında bulundular.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.