'Morrison buradan defol!'

'Morrison buradan defol!'
Türkiye Avrupa Birliği Derneği'nin düzenlediği panel öncesinde, sol görüşlü bir grup öğrenci 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i ve katılımcıları protesto etti.

Ankara üniversitesi Cebeci Kampüsü'nde bulunan Avrupa Topluluğu Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM) önünde toplanan yaklaşık 30 kişilik grup 'Sermaye defol', 'ünverisiteler bizimdir', 'Morrisson Süleyman üniversiteden defol', ve 'AB defol üniversiteler bizimdir' sloganları attı.

Ellerinde 'AB sermayenin birliğidir' ve 'Hepsi AB'ci işbirlikçi, piyasacı, defolun' dövizleri bulunduran grup daha sonra basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, sosyal güvenlik yasa tasarısı nedeniyle AK Parti, Akdeniz üniversitesi nedeniyle MHP suçlandı.

Açıklamada, Demirel'in de işçi ve emekçi karşıtı olduğu savunularak, Cebeci Kampüsü'ne gelişi kendileri için bir onursuzluk olduğu ileri sürüldü. öğrenciler, ellerindeki fötür şapkayı basın mensuplarına ve çevredekilere gösterek, şimdi derse girmek için dağıldıklarını ve akşam vakti panel çıkışında Demirel'e şapkayı iade edeceklerini kaydettiler.

çevik kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemlerine başvurduğu eylemde, öğrencilerden gelen Morisson Süleyman sözlerine tepki gösteren 1 kişiyle öğrenci grubu arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

İLGİLİ HABERLER:

'Morrison Süleyman' kızdırdı 
'Morrison' konuştu, Rotaryenler coştu 
Rotary'den çıktı, Selçuk'u ziyarete gitti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.