Yine Vatan, yine hakaret, yine tehdit

Yine Vatan, yine hakaret, yine tehdit
Kartel gazetesi Vatan, daha önce yaptığı gibi, Fethullah Gülen Hocaefendi ile ilgili doğruluğu şüpheli haberine okuyucuları aracılığıyla hakaret ettirdi.

Daha önce Peygamber Efendimize okuyucularının yorumlarıyla hakaret ettiren Vatan gazetesi, “Fethullah Hoca İzmir’de” başlıklı bugünkü haberinde, Fethullah Gülen Hocaefendi ile ilgili bir iddiayı gündeme getirdi. Gülen’in İzmir’de bir yayıncılık şirketinde sigortalı olduğunun ortaya çıktığını iddia eden Vatan, okuyucusundan gelen ağır hakaretler ve tehditler içeren yorumları onaylayarak büyük bir skandala daha imza attı. Vatan okurunun hakaretlerinden Cumhurbaşkanı Gül de nasibini aldı.

İşte Vatan’ın kontrol bile etme gereği duymadan onayladığı yorumlardan bir kaçı:

Zeki Gundu:
Bunların her şey başlı başına bir sahtekarlık yok koskoca T.C. Cumhurbaşkanı oğlunu Ali Babacan’ın şirketinde çalışır gösteriyor işte gördüğünüz gibi Fethullah hazretlerinin sahtekarlığı.

Bahadır Gökalp:
İzmir’de çok ortalarda dolaşmada dayak yemeyesin.

Devrim Kömürcü:
Vah vaaah. Örümceklerin sahte peygamberi de hırsız çıktı. CHP’lilerin hepsini içki içen zanneden zihniyete çok acıyorum. Size de 14 yaşında 100 huri, kuvvet macunları ve bol bol yeşil dolar dağıtmalılar o zaman hı?

İsmail Özbey:
Adamın neresinden tutsan sahtekarlığa bulaştığı görülüyor deve misali neren doğru ki ve sana inanan bunca safa acımaktan başka bir şey hissetmiyorum yazık bir parça düşünseler kime inandıklarını...

Melih O. Aklan:
Fetul... Efendi,Bu milleti Allah’la aldat- tığın belli idi,Şimdi de sahtekarlık yapıyorsun. USA’daki yatağında yaptıklarının azabını çekip çekip mefta olacaksın.

Ceyda Taşcı:
Sümüklü histerik sahtekar

Ali Gerer:
Ülen sahtekar kerhaneci senin hiç mi doğru işin olmaz ABD’lilernen düşüp kalkan demek böyle oluyor.

Ali Demirtaş:
Fethullah ve yandaşlarının Emperyalist uşağı, Sahtekar, Yalancı ve temiz insanların Dini duygularını sömüren kişiler olduklarını sağır Sultan bile duydu. Neden hala bu Kus Beyinlilere ilgi duyuluya anlayamadım.

Denizin Çocukları:
Bugün gelse,kendisini milyonların karşılayacağı söyleniyor. Homoseksüel bir adamın en büyük arzusu bu olsa gerek,el üstünde tutulacak.

Ahmet Dağlı:
Çok eskilerde bir reklam vardı "yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı Bankasıyız" bu adamın dünkü haberdeki Apo’dan hiç farkı yok.ama daha deşifre olmadı bekleyin göreceksiniz.

Ya Sev Ya Terk Et:
Maliye Bakanı Unakıtan, gönder müfettişlerini.Sahtekar peygamberin çalışmış gibi gösterildiği işyerinde ödenen maaşları vergiden düşmüşlerdir. Geri al. Yoksa seninde gözün şişer.

Metin Güneş:
İşleri güçleri sahtekarlık. Yalancı peygamber. Salya sü!!!!!!!11
 
VATAN, PEYGAMBER'E HAKARET ETTİRDİ 

SAVCI'NIN KIZI VATAN'DA ÇALIŞIYORMUŞ 

BU SEFER DE GÜLEN'E SALDIRDI 

SAİD NURSİ'YE AĞIR HAKARETLER


habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.