'Faşist Demirel' gözaltına aldırdı

'Faşist Demirel' gözaltına aldırdı
Süleyman Demirel, OMÜ'de bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. 'Faşist Demirel' diye bağıran öğrencilere güvenlik güçleri müdahale etti. Yaka paça salondan alınan öğrenciler, çevik kuvvete ait polis otosuna götürüldü.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i protesto eden 5'i öğrenci 6 kişi gözaltına alındı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)'nin düzenlenlediği 'Türkiye ve Dünya' konulu söyleşiye davetli olarak gelen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, söyleşi için kürsüye çıkıp davetlileri selamladığı sırada bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. 'Faşist Demirel' diye bağıran öğrencilere güvenlik güçleri müdahale etti. Yaka paça salondan alınan öğrenciler, çevik kuvvete ait polis otosuna götürüldü.

"Üniversiteler bizimdir, bizimle özgürleşecek" diye bağıran Ezgi Ö., Özgür F.C., Berk L., Taner Ç. ve Engin Y. isimli öğrenciler araca binmemek için direndi. Çevik kuvvet ekipleri tarafından araca bindirilen öğrenciler, tepkilerini aracın içinde de sürdürdü. Bu sırada Halil M. isimli bir kişi, polis otosunun camına yaklaşarak protestocu öğrencilere saldırarak küfürler yağdırdı. Emniyet güçleri, bu kişiyi de gözaltına alarak Atakum Polis Merkezi'ne götürdü.

İLGİLİ HABERLER:

'MORRİSON BURADAN DEFOL' 

'MORRİSON SÜLEYMAN' KIZDIRDI 

'MORRİSON' KONUŞTU, ROTARYENLER COŞTU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.