'Haber alarmı'nı kurdunuz mu?

'Haber alarmı'nı kurdunuz mu?
Yayın hayatına başladığı günden bu yana doğru, dürüst, ilkeli haberin vazgeçilmez adresi haline gelen habervaktim.com, şimdi de haber alarmı ile okurlarına ulaşıyor.

HABER ALARMINI BİLGİSAYARINIZA YÜKLEYİN
Her geçen gün daha da büyüyen habervaktim.com, büyümenin verdiği gereksinimleri de yeri ve zamanı geldiğinde yerine getirme gayretini hiçbir tavize gerek duymadan gösteriyor. Artık habervaktim.com’a ulaşmak çok daha kolay olacak. Bundan sonra bilgisayarınıza kuracağınız haber alarmı ile habervaktim.com haberleri dakika dakika bilgisayarınızda olacak. Bunun için yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki linke tıklamak ve programı çalıştırmak.


HABER ALARMINI BİLGİSAYARINIZA YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYIN


KURULUMUN RESİMLİ ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

BÖYLE BAŞLAMIŞTIK
Kışkırtıcı, provokasyoncu medyanın her türlü, komplolu, karalama kampanyalarına rağmen, halk artık sağduyunun sesine kulak veriyor. habervaktim.com, yayın hayatına başladığı ilk günlerde; hızdan istifade ederek bilgi almak isteyen internet kullanıcılarının haber sitelerine rağbet etmeye başladığını, haber sitelerinin de her an güncellenen yapısı ve kullanıcısının habere katılımını sağlayan özellikleriyle ayrı bir cazibe merkezi haline geldiğini söylemiştik.

NEDEN HABERVAKTİM.COM?
Ancak habervaktim.com olarak dikkat çektiğimiz çok daha önemli bir nokta vardı ve yayın hayatımız boyunca bunu kanıtlayan pek çok olaya şahit olduk. Peki neydi bu önemli nokta? İşte cevabı:
“Önce, kültürel altyapı eksikliğine neden olan içi boş tv programlarından beslenmiş, fotoğraflarından başka gazetelerin hiçbir sayfasıyla ilgilenmeyen, derin düşünme ve yorumlama kabiliyetleri köreltilmiş, canhıraş tüketime amade internet kullanıcısı profili oluştu. Ardından da, mesned aldıkları medya holdinglerinin tipik tiraj/reyting taktiklerinden ilham alan haber siteleri günbegün çoğaldı. Günümüzde ortaya çıkan tablo bir hayli acı verici: Yalan, iftira, hakaret ve görsel şov gibi öğelerle kullanıcı kitlesini tahrik eden, baştan çıkaran haber siteleri ve takip ettiği haber sitelerinden hiçbir şey talep etmeyen, sadece kendisine sunulanla yetinen, yoğun haber bombardımanı arasında neyin doğru neyin yalan olduğunu anlayamayan adı var kendisi yok bir kullanıcı kitlesi.”

BİR NEFESLİK DURAK
Tam da böyle bir ortamda yayın hayatına başlayan habervaktim.com, özensizce hazırlanmış haber kırıntılarından; menfaat ilişkisi içerisinde bulunulan cemaatten, partiden, dernekten, patrondan, holdingden aldığı talimatla belirlenen yayın politikalarından; seviyesi günden güne dibe vuran okur yorumlarından, haberden gayrı her şeyi sunan kurgu gündemlerden bunalan herkes için bir nefeslik durak tesis etmeye çalışıyor.”

AMACIMIZ
Başlarken, amacımızı şöyle özetlemiştik. “Amacımız, ‘bir boşluğu doldurmak’ değil, kendi bütünlüğümüzü oluşturarak bildik ‘haber sitesi’ tanımlarının dışına çıkıp kendi ‘haber sitesi’ kavramımızı hayata aktarmak. Kimliği her ne olursa olsun zalime karşı mazlumdan yana olacağımızı taahhüt ederek, gücümüzü yalnızca halktan, dolayısıyla Hakk’tan alacağımıza söz veriyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.