Milletimizin başı sağolsun

Milletimizin başı sağolsun
Anayasa Mahkemesi’nin 2’ye karşı 9 oyla, üniversitelerde başörtüsüne hayır diyen kararına en ilginç tepki: Demokrasi, hukuk yetmezliği sonucu vefat etti, başımız sağolsun.

MAZLUMDER Ankara Şubesi, Anayasa Mahkemesi’nin TBMM ve millet iradesini hiçe sayarak aldığı başörtüsüne yasak kararı dolayısıyla ilginç bir protestoya imza attı.

Demokrasimiz hukuk yetmezliğinden vefat etmiştir

Kararın demokrasiyi öldürdüğünü belirten MAZLUMDER Ankara Şubesi, bir başsağlığı mesajı yayınlayarak, tepkisini dile getirdi. Başsağlığı mesajında yer alan ifadeler şöyle:

“Cumhuriyet’in ‘milleti devlete önceleyen’ otoriter yapısından kuruluşundan beri hep rahatsız olan, cumhuriyetin ‘demokratikleşmesi’ ve bir zümrenin olmaması mücadelesi veren ‘demokrasi’miz, bir süredir yatmakta olduğu Anayasa Mahkemesinde 5 Haziran 2008 günü ‘Jüristokrat’ların elinde ‘hukuk’ yetmezliği sonucu vefat etmiştir.

Tüm ‘demokrat’ların, insan hakları savunucularının ve ‘TBMM’nin başı sağolsun.

Çiçek yok anayasa getirin

Başsağlığı mesajının sonuna dikkat çekilen notta ise, “Çiçek gönderilmemesi, isteyenlerin Anayasa Mahkemesi, Danıştay, Yargıtay, CHP ve en güvendiğiniz kurum önüne sivil olmasa da 1 ad. ‘anayasa’ bırakmaları rica olunur” ifadeleri dikkat çekti.

Engin Kaşdaş-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.