Adnan Hoca ilk kez konuştu

Adnan Hoca ilk kez konuştu
Kamuoyunda Adnan Hoca olarak tanınan ve insanın maymundan geldiğini öne süren Darvin teorisini çürüten Adnan Oktar, dünyanın önde gelen ajanslarından Reuters'a konuştu.

Dünyanın sayılı haber ajanslarından Reuters'ın görüştüğü Adnan Oktar, tüm dünyada büyük yankı uyandıran 'Yaratılış Atlası' kitabından sonra, kafataslarıyla ilgili bir kitap çalışması yaptığını ve Darvin teorisini bu kitapla da bir daha çürüteceğini söyledi.

KİTAPLARI 52 DİLE ÇEVRİLDİ
İslam dünyasının yanısıra Amerika ve Avrupa'da Adnan Oktar'ın Harun Yahya ismiyle yazdığı kitapların evrimcilerin tepkisini çektiğini belirten Reuters, Oktar'ın 260 kitabının 52 ayrı dil çevrildiğini bildirdi.  Oktar'ın, dünyadaki terör ve diğer şiddet içeren ideolojilerinin kaynağının Darvincilik olduğunu söylediğini kaydeden Reuters, Oktar'ın kitaplarının ücretsiz ya da çok düşük fiyatlarla satıldığına vurgu yaptı.

HAZRETİ İSE 20-25 SENEDE DÜNYAYA DÖNECEK
Oktarın, 'Kuran ve hadislere göre, Hazreti İsa gelecek Mehdi'ye yardım ederek Deccali'i yenecek. Böylece tüm dünyaya İslam hakim kılınacak" sözlerine de yer veren Reuters, Oktar'ın Hazreti İsa'nın 20-25 sene içerisinde dünyaya döneceğini söylediğini bildirdi.

HIRİSTİYANLAR DA İLGİ GÖSTERİYOR
Reuters haber ajansı, Adnan Oktar'ın yaratılış ile ilgili kitaplarının Darvin teorisine karşı çıkan Hıristiyanlar tarafından da büyük ilgi gördüğünü yazdı.

Reuters, Oktar'ın Mehdi olduğuna dair iddialarla ilgili olarak, "Ben böyle birşey söyleyemem. İslam'da böyle bir iddiada bulunmak yasaktır" şeklindeki ifadelerine yer verdi.

(habervaktim.com - Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.