Ergenekoncu Karadağ’dan şehit ailelerine ağır küfür

Ergenekoncu Karadağ’dan şehit ailelerine ağır küfür
“Ölmek var, öldürülmek var, öldürmek var” diyen Ergenekon sanığı büyük vatansever(!) Albay Fikri Karadağ, şehit ailelerine ağır küfürler etmiş. Ergenekon İddianamesi, vatan-millet deyince mangalda kül bırakmayan bazı kişilerin gerçek y

Gerçek yüzü deşifre olanlardan birisi de örgütün silahlı kanadını organize etmek iddiası ile tutuklanan emekli Albay Fikri Karadağ.

Milletimizin Peygamber Ocağı olarak bildiği bir kurumdan emekli olan Karadağ'ın gözü dönünce ağzından bakın hangi cümleler çıkmış? Bu cümlelerin hedefindeki kişiler ise evlatlarını vatan için gözünü kırpmadan bir zamanlar kendisinin de içinde bulunduğu kuruma gönderen yüreği yanık aileler.

22 Temmuz seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olan emekli Albay Karadağ, sadece 46 oy alınca küplere binmiş. 22 Temmuz seçimlerinden AK Parti'nin yüzde 47'lik oy oranı ile tek başına iktidar olması ise Karadağ için bardağı taşıran son damla oluyor. Karadağ, dinlemeye takılan bir telefon görüşmesinde karşısındaki kişiye şehit aileleri ve milletimiz için ağza alınmayacak hakaretler yağdırıyor.

Ergenekon Terör Örgütü Zanlısı Emekli Albay Fikri Karadağ'ın iddianameye giren ve Turan isimli kişiyle yaptığı konuşmada bakın nasıl bir diyalog yaşanmış?

İŞTE ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATACAK O KONUŞMA:

Tarih: 12 Kasım 2007

Turan:
Biz ne yapabiliriz, bizim elimizden ne gelir, ben artık kudurdum, çıldırdım komutanım.

Mehmet Fikri Karadağ: Dedim ya, üzülmeye değmez, o oğulları şehit olan şerefsiz köpekler de bunlara oy verdi, ben mi verdim.

22 Temmuz sonuçlarına çok kızan Karadağ, yine bir telefon konuşmasında milletimize şöyle hakaret etmişti: “Eşek Türk diye boşuna dememişler Mamocum. İşte bunun için eşek Türk'ün mânâsı bu.” 

Vakit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.