Tuncay'dan Apo'ya övgüler

Tuncay'dan Apo'ya övgüler
Tuncay Özkan, bu kez de bebek katili teröristbaşına övgüler yağdırdı.

CHP’nin fatura kesme gereği duymadığı milyonlarca YTL’lik bağışlarıyla ayakta tuttuğu Kanal Türk’ün sahibi Tuncay özkan, son günlerde yine kendinden beklenen skandallara imza atıyor. Son olarak başörtüsü karşıtı mitingde yaşlı bir kadının başörtüsünü çözdüren Tuncay özkan, bu kez de programında teröristbaşı öcalan’ı öve öve bitiremedi.

APO’YA öVGüLER
Program boyunca Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere hükümet kanadındaki bakanlara hakaret eden Tuncay özkan, teröristbaşı öcalan’ın Kenya’da tutuklanarak Türkiye’ye getirilişinin 9. yıldönümünde ülkenin çeşitli illerinde baş gösteren olayların konu edinilmesi sırasında şok sözler sarfetti. Tuncay özkan, teröristbaşını sorunları çözecek tek isim olarak yansıttı.

AKIL VERENE BAK
Tuncay özkan, barış ve kardeşliğin yüceltilmesi için Abdullah öcalan’ın kullanılması gerektiğini savunarak, Türkiye’nin Abdullah öcalan’ın bu günkü yaklaşımlarını ve açılımlarını kullanması gerektiğini de öne sürdü. Bununla da yetinmeyen Tuncay özkan, “öcalan'ın bugünkü siyasi tutumu, Türkiye'nin bütünlüğüne, birliğine çok farklı bir açıdan yarar sağlar. Türkiye biraz akıllı davranmak zorunda" diyerek büyük bir skandala imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.