Altınköy Kazakistan’da Haber Oldu

Altındağ Belediyesi’nin son yıllara damgasını vuran projesi Altınköy Açık Hava Müzesi, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor.

Altınköy’ü ziyaret eden yabancı misafir sayısı her geçen gün artarken, dünya basınının da gözleri Altınköy’e çevrildi. Ulusal basında sık sık haber konusu olan Altınköy Açık Hava Müzesi, bu kez Kazakistan’da haber oldu. Kazakistan Devlet Televizyonu muhabiri Bahytzhan Omap, müzeyi ziyaret ederek izlenimlerini paylaştı.

Altınköy, ilgiyle izlendi

Altınköy Açık Hava Müzesi ahşap evleri, asma köprüsü, fırını, demircisi, köy kahvesi, bakkalı, doğal hayatı ve tertemiz havasıyla, Kazakistan televizyonlarına konuk oldu. Kazakistan’da geniş kitleler tarafından izlenen Devlet Televizyonu’nda ana haber bültenine konu olan Altınköy Açık Hava Müzesi, ilgiyle izlendi.

 “Altınköy Açık Hava Müzesi’ni çok beğendik”

Altınköy Açık Hava Müzesi’ni çok beğendiklerini, tüm dünya tarafından örnek alınması gereken bir proje olduğuna inandıkları için haber yapmayı istediklerini söyleyen muhabir Bahytzhan Omap “Altınköy Açık Hava Müzesi ve burada gerçekleştirilen faaliyetler bizi çok etkiledi. Bunu televizyonumuz aracılığıyla ülkemize göstermek ve tanıtmak istedik.” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar