Necmettin Erbakan Çizgi Kahramanı Milli Kahraman Oldu!

Milli Görüş lideri (Efsane Başbakan) merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın çocukluğu "Necmettin'in Dünyası" adı altında hikayeleştirildi.

54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri (Efsane Başbakan) merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın  çocukluğu "Necmettin'in Dünyası" adı altında hikayeleştirildi. Erbakan Hoca böylelikle çizgi kahramanı, ilk milli kahraman oldu. 

Vefatının beşinci yılında çıkan "Necmettin'in Dünyası" çocuk hikayeleri serisi, Erbakan'ın hayatından gerçek bilgiler doğrultusunda kurgulandı.

Seri 4 kitaptan oluşuyor, "Necmettin ve Mestan", "Necmettin ve Hediye Koç", "Necmettin Otomobil Yapıyor", "Bahçede Kurulan Devlet" başlıklı hikayeler yer alıyor. Her biri 16 sayfadan oluşan hikayelerin son bölümlerinde ise çocukları bilgilendirecek ve eğlendirecek boyama, fark bulmaca, labirentler yer alıyor."Türkiye'nin ilk milli ve yerli karakteri" sloganıyla satışa sunulan hikayelerde, mücadele azmi, çalışkanlık, dürüstlük, milli ve manevi değerlere vurgu yapıldı.

"Necmettin'in Dünyası" internet ortamında

Kitapların tanıtımı için "www.necmettinindunyasi.comisimli internet sitesi hazırlandı. İnternet sitesinde, hikaye özetlerinin yanı sıra oyunlar, boyamalar ve videolara da yer verildi.Kitapları okuyan çocukların yorumlarına da sitede yer verildi. Çocukların, "Otomobil hikayesini çok sevdim", "Ben de otomobil yapacağım", "Babam bana 'en kısa sürede beraber bir otomobil yapalım' dedi" şeklindeki yorumları dikkati çekti.Kitap almak isteyen okuyucular için sitede online satış bölümü de yer aldı. Toplu satışlar içinse kitaplar, Milli Gazete'nin Ankara'daki bürosundan temin edilebilecek.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar