Erbakan Hoca'nın yıllar önce yaptığı ikaz

Amerika'nın Kudüs'ü Siyonist İsrail Rejimi'nin başkenti olarak tanımasının ardından Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın yıllar önce yapmış olduğu bir konuşma sosyal medyada yankı buldu.

Amerika'nın Kudüs'ü Siyonist İsrail Rejimi'nin başkenti olarak tanımasının ardından Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın yıllar önce yapmış olduğu bir konuşma sosyal medyada yankı buldu.

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın söz konusu açıklaması şu şekilde:

Bu vahim olay karşısında asla macun metoduna müsaade edemeyiz. Biz Milli Görüş temsilcisiyiz. Milli çözüm temsilcisiyiz. Bu olayı üç tane lafla kınamış gibi gözükerek milletimizin aldatılmasına müsamaha gösteremeyiz. Bunları uydurmacıktan söyleyeceksiniz, göz göre göre buna göz yumacaksınız, dolaylı yoldan buna yardımcı olacaksınız. Buna müsaade etmemiz asla mümkün değildir. Bu çok mühim bir küstahlıktır. Bu adımla İsrail ‘Yarın Anadolu'yu da kendime vilayet yapacağım' diye ilan ediyor, bu onun ilanının aynıdır! 33 senedir yapılan planlar, programlar, tatbikat ve tecavüzler gösteriyor ki; İsrail'in bu topraklardan çekilmesi yetmez, İslamâleminin ortasında bir çıbanbaşı olmaktan dışarı çıkartılması lazım. Eğer Amerikaİsrail'e yardım etmek istiyorsa, bu kadar sevdiği İsrail'e Güney Amerika'da ülke versin. Müslüman topraklarında İsrail'in yeri olamaz.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar