İstanbul'daki Silahlı Saldırı Kamerada

İstanbul Ataşehir'de aracından inen bir şahıs, pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Şahıs saldırıda ağır yaralanırken, saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Ataşehir Mevlana Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde sabah saat 08.30 sıralarında aracından inen Dursun Koç (50), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin pompalı tüfekle saldırısına uğradı. Saldırının hemen ardından yere yığılan Dursun Koç, bir süre yerde yaralı yatarken, olayı fark eden vatandaşlar yardıma koştu. Saldırıyı gerçekleştiren zanlı ise olay yerinden bir otomobille kaçtı. Yerde yaralı bir şekilde yatan Dursun Koç ile bir süre ilgilenen vatandaşlar, ambulansın gelmesini bekledi. Yaralı Dursun Koç, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan olay ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde Dursun Koç'un saldırının hemen ardından yere düştüğü ve vatandaşların yardıma koştuğu görülüyor. Yaşanan saldırı sonrası ise olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Olayı gören vatandaşlar, "Tam araçtan inerken yaşanmış olay. 3 el ateş edilmiş. Durumu ağırdı. Hastaneye kaldırıldı" dedi. Ağır yaralı olarak Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Dursun Koç'un tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar