Olay Yeri İnceleme Heyetine Saldırı Anı Kamerada

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör saldırısının ardından inceleme yapmak üzere olay yerine giden Başsavcı Ramazan Solmaz ve beraberindeki heyete yönelik saldırıya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör saldırısının ardından inceleme yapmak üzere olay yerine giden Başsavcı Ramazan Solmaz ve beraberindeki heyete yönelik PKK'lı teröristlerce ara sokaklardan gerçekleştirilen saldırı, helikopter kamerasıyla kaydedildi.

Helikopter kamerası görüntülerinde, Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği ve 2 polis memurunun şehit olduğu saldırının gerçekleştirildiği Yenikapı Sokak'ta Başsavcı  Solmaz, Başsavcı Vekili Gürkan Kütük, savcılar, olay yeri inceleme ekipleri ve Diyarbakır Barosu temsilcilerinden oluşan heyet bulunduğu sırada, teröristlerin ara sokaklardan uzun namlulu silah, bomba ve roketatarla saldırıda bulunması yer alıyor.

Kayıtlarda, Şeftali ve Dicle sokakta toplanan teröristlerin Dört Ayaklı Minare'nin bulunduğu sokağa ellerindeki roketatar ve uzun namlulu silahlarla ilerlediği görülüyor. Görüntülerde, heyetin güvenliğini sağlayan polislere ve zırhlı araca yapılan, 2 polisin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırı anı da bulunuyor.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar