Şeref Malkoç Bahçeli'yle alay etti olay oldu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç'un, Yenikapı'da düzenlenecek mitinge katılacağını açıklayan MHP lideri Bahçeli'yle ilgili alay eden sözleri sosyal medyada olay oldu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç'un, Yenikapı'da düzenlenecek mitinge katılacağını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle ilgili alay eden sözleri sosyal medyada olay oldu.

Yenikapı'da düzenlenecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Şeref Malkoç’un MHP lideri devlet Bahçeli’yle ilgili sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzonlu Başdanışmanı Şeref Malkoç, FOX TV’de canlı yayınlanan Çalar Saat programda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin pazar günü Yenikapı’da yapılacak mitinge katılmasıyla ilgili “Bu tabi Devlet Bahçeli için de bir imkandır. Ömründe görmediği bir kalabalığa hitap edecek” dedi.

Malkoç bu sözleri sarf ederken gülüyordu da.

 Malkoç'un bu sözleri ve tavrı, MHP'li seçmen ve milliyetçi çevrelerin tepkisini çekti. 

Malkoç'un bu açıklamalarına karşı, Twitter üzerinden başlatılan tepki hareketi çerçevesince ''HaddinibilŞerefMalkoç'' hashtag'i ile Bahçeli hakkındaki sözleri protesto edildi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar