Kıleftecilere dikkat!...

Kıleftecilere dikkat!...

Mehmet Yıldız hakkında yazdığım yazıya olumlu tepkiler geldi.. Özellikle, Sivasspor’a gönül vermiş olan okuyucularımdan!..
Ben de duygularını paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum..
Evet, Mehmet’in transfer hikâyesi için görüş bildiren okuyucularımdan bazıları bu konuyu Galatasaray’ın sulandırdığını söylüyorlar.
Meselâ; Habervaktim.com isimli internet sitesinde, bir okuyucum, Galatasaray yöneticilerini kastederek; “Bu adamlarda yönetici ahlâkı kalmamış.. Bunu hep yapıyorlar.. Geçen yılı hatırlayın, Abdullah Avcı’yı ha aldık, ha alıyoruz diye, maçtan önce kafaya aldılar.. Sonuç; BJK’ye FB’ye kök söktüren takım olan ‘Belediyespor’ 3 tane yiyip keyfine baktı.. Ama Avcı GS’li olamadı.. Bu adamların taktikleri bu.. Her sene aynı şeyi yapıyorlar!..” diyor..
0kuyucum haksız da sayılmaz yani..
Ne oldu sahi Avcı’ya?..
Geçen sene, hem de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi ve de bir anda Galatasaray’ın acil transfer listesindeyken daha sonra neden vazgeçildi?..
Yine Sivaslı bir okuyucum soruyor; “Sami abi, Baros’a, Kewel’e, para bulan Galatasaray yönetimi, Mehmet Yıldız’a niye para vermiyor?..”
Devam ediyor okuyucum;
“Mesele Mehmet Yıldız’ı filan almak değil, ortalığı bulandırmak!.. Sivasspor’u tahrik edip Sivas yönetiminin Mehmet için fahiş fiyat çekmesini sağlamak.. Dolayısıyla da, Mehmet’i kendilerinin almayacağı gibi başkalarına da yar etmemek.. Maalesef bizim Sivas yönetimi de bu dolmayı yutuyor.. Taktik bu Sami abiciğim!..”
Evet, bu ince hesapları doğrusu biz yapamayız.. Ama şimdiki gençler ateş gibi.. Leb demeden leblebiyi anlıyorlar.. Valla helâl olsun!..
Tabii, bu işlerde “usta körükçü” pozisyonunda olanlar sadece Galatasaray’da konuşlanmış bazı yöneticiler değil elbette!.. Bu tiplerden Fener’de, Beşiktaş’ta hatta diğer takımların içinde de bulunmakta...
Ayrıca, İşin bir de “medya” ayağı var..
Muhakkak ki, hepsini suçlayamayız ama önemli bir kısmında abartı, yalan, hatta iftira var.. İkiyle ikinin dört ettiği gibi açık ve net.. Sadece spor değil, medyanın siyasi ve ekonomik işlerle uğraşan kalemlerinin büyük bir kısmı da sınıfta kalmış!..
Hem de ne kalış... Kelimenin tam anlamıyla “çakmış”..
Her zaman söylediğimizi bir kere daha güncelleyelim.. Spor kulvarında eline kalemi alan, kılıç gibi kullanıyor... Nasılsa kapmış bir köşe, atıp tutuyor.. Ve kimse de bir şey demiyor.. Diyen de olsa bir-iki cılız ses olarak kalıyor!.
Bu yalan haberlere imza atanlar, sonunda mahçup oluyorlar, fakat mahcubiyetleri bir mâna ifade etmiyor. Utanma duyguları yok çünkü!..
Netice-i kelâm; yalancı medyacılar, cin fikirli, ara bozucu yöneticiler, kesinlikle spor kulvarından diskalifiye edilmeli...
Türk sporu ve sporla uğraşan Türk medyası, ancak o zaman düzlüğe çıkar!..
¥
NOT: 88.4 frekansından yayın yapan Lalegül FM’de hazırlayıp sunduğumuz “Hayatın İçinden” programının bugünkü misafiri, Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin..
Yılların tecrübesi olan Dursun Ali Şahin Bey’le hayatın renklerini konuşacağız..
Saat; 17.05-18.30 www.lalegulfm.com
¥
TAZİYE: İTO Meclis Üyesi değerli kardeşim Faruk Türkoğlu’nun babası Hacı Abdüsselam Türkoğlu Beyefendi’nin vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum.. Merhuma Allah’tan(cc) rahmet, yakınlarına sabr-ı cemîl niyaz ediyorum...
¥
TAZİYE: Kıymetli komşum 0rhan Savaş Bey’in annesi Ayşe Savaş Hanımefendi’nin vefatını teessürle öğrendim.. Merhumeye Allah’tan(cc) rahmet, yakınlarına sabr-ı cemîl niyaz ediyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi