Hasan Karakaya

Hasan Karakaya

İsrail, Ergenekon ve Kartel... Vakit’e üçlü kıskaç!

İsrail, Ergenekon ve Kartel... Vakit’e üçlü kıskaç!

Herhalde söylemeye gerek yok, geçen haftanın gündeminde iki konu vardı... Birisi “Terör Devleti İsrail”in “soykırım” amaçlı “katliam”ları, diğeri de “Terör Örgütü Ergenekon”a yönelik operasyonlar ve bu operasyonlarda ele geçirilen “plân” ve “kroki”ler doğrultusunda yapılan “kazı”larda, toprağa gömülmüş olarak bulunan “silâh”lar... Eğer dikkat edilirse; hem bir “örgüt”ün, hem de bir “devlet”in ortak paydasında “terör” var... Biri terör örgütü, diğeri terör devleti!.. Tabiî, bunların ötesinde de bir “ortak payda” var... O da; “devlet” ve “örgüt”ün, “silah konusunda da işbirliği” yapmaları!.. Malûm, Ankara Gölbaşı’ndaki kazılarda ortaya çıkarılan mermilerden büyük çoğunluğu; bir “suikast silâhı” olan ve aynı zamanda “İsrail” tarafından yapılan “Uzi”lere aitti!.. Sürekli sorduğumuz soruyu yine soralım: “İsrail yapımı Uzi”lerin “Ergenekon” gibi bir örgütte ne işi var?..
Demek oluyor ki;
“Terör Örgütü Ergenekon” ile “Terör Devleti İsrail”in aralarında, en azından “silah” konusunda bir “işbirliği” vardır!..
Ergenekon’a yönelik operasyonları küçümsemeye veya sulandırmaya çalışanlara, sadece bulunan “silah”lar, “bomba”lar ve onların “kaynak”ları gösterilse, yeterlidir!..
Bu işbirliği, Türkiye’yi “karıştırmak” ve bu ülkede “kaos” oluşturmak için “terör”e başvuranların, nasıl bir “ortak söylem” geliştirdiklerini de göstermektedir!..
Ergenekon Terör Örgütü’nün zanlı ve tutukluları, ne diyorlar; “Biz, Türkiye’nin çıkarlarını savunuyoruz!”
Terör Devleti İsrail ne diyor: “Biz, kendimizi ve ülkemizi savunuyoruz!”
Bu, nasıl “savunma”dır ki, hep saldırıyorlar, hep öldürüyorlar!.. Onlara “saldırdıkları” iddia edilen insanlar ise, hep ölüyorlar!..
İşte Türkiye’de işlenen ve artık “failleri malûm” hale gelen “cinayet”ler ve işte Gazze’de “katil İsrail”in cinayetleri!..
“Taktik”leri de aynı:
Zeytinyağı gibi üste çıkma taktiği!..

ORTAK DÜŞMAN MÜSLÜMAN!
Herhalde dikkat etmişsinizdir... Terör Devleti İsrail’in, 27 Aralık’tan bu yana gerçekleştirdiği saldırılar ve hemen ardından başlatılan Ergenekon operasyonları üzerine, Vakit’in önemle vurgulamaya çalıştığı hususlar bunlardı... Yani, “terör” ortak paydasında buluşan “devlet” ve “örgüt”ün, “taktik” konusunda da aynı yöntemi izlemeleri!..
Bütün bunların ötesinde, “Terör Devleti İsrail” ile “Terör Örgütü Ergenekon”un bir ortak paydası, daha doğrusu bir “ortak hedef”i daha var ki, o da “Müslüman”lar!..
Bugün Ergenekon Terör Örgütü’ne “üye” ve “yönetici” oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan veya tutuklananların birçoğunun “eylem” ve “söylem”lerine bakılacak olursa, “hedef”lerinde; “irtica” dedikleri “İslâm”ın, “yobaz” dedikleri “Müslüman”ların olduğu görülür!..
Ne ilginçtir ki;
“Terör Devleti İsrail”in hedefinde de “Müslümanlar” vardır!.. “Müslüman”lara karşı o kadar “kin ve öfke” doludurlar ki, “kundaktaki bebekleri” bile gözlerini kırpmadan öldürmektedirler!.. Tabiî, kundaktaki bebeklerle birlikte onların “anne”lerini de!..
“Ambulanstaki”leri de!..
“Hastanedeki”leri de!..
“Doktor”ları da!..
Dahası, “okuldaki”leri de!..
O okullar ki, BM tarafından “koordinat”ları verilmiş ve “burasını vurmayın” denilmiş olmasına rağmen vurulan ve onlarca çocuğun öldüğü okullar!..
Malûm, oraları da vurdu İsrail!..
Çünkü o okullara, “güvenli” diyerek “Müslüman çocuklar” sığınmışlardı!..
“Terörist Yahudi”nin gözlerini öylesine “kin, nefret ve kan” bürümüştü ki, ne “çocuk” tanıyordu, ne “kadın” ve ne de “yaşlı!”
Nerede “Müslüman” varsa, saldırıyordu!..
“Terör Devleti İsrail” ve “Siyonist Yahudiler” analarından sanki “Sırf Müslüman öldürmek” için doğmuşlar veya bir “robot” gibi, sırf Müslüman öldürmek için programlanmışlardı!..
“Siyonist Yahudi”, sırf “Müslüman öldürmek” değil, “Müslüman’a desteği” de öldürmek istiyor olmalı ki; sırf “Müslümanlara verdiğimiz destek”ten dolayı “Vakit’in yönetici, yazar ve muhabirlerini” de “terör listesi”ne almış!..
Ayrıntılarını, bugünkü sürmanşet haberimizde de okuyacağınız gibi, Siyonist Yahudi’nin “eleştiri”ye hiç tahammülü yok!..
Oysa, Vakit ne yapıyor?.. Ya da, şu güne kadar ne yaptı?.. Terör Devleti İsrail’in; “terör, katliam, cinayet ve soykırım”larını eleştirdi, lânetledi!..
Ama, “Siyonist Yahudi”nin buna bile tahammülü yok!.. Herhalde, Gazze’den sonra, sıra bize gelecek!!!
Vakit’e de saldırırlar mı?..
Saldırırlar!..
Yahudi bu!.. Tek işi, saldırmak!

VAKİT, KARTELİN DE HEDEFİNDE!
Ne ilginçtir ki, Vakit’i hedef listesinin başlarına oturtan, sadece İsrail değil!.. En azından, İsrail, bu “saldırı”sında yalnız değil!..
Hani, Bedii Faik’in; “Ben köpeğin kuyruğuna basıyorum ama ses, ağzından çıkıyor!.. Demek ki, kuyruk ile baş arasında bir bağlantı var” demesi gibi, biz İsrail’in “terör, katliam ve soykırım”larını eleştiriyoruz ama ne hikmettir bilinmez; ses, “kartel medyası”ndan çıkıyor!..
Biz İsrail’e hücum ettikçe, “kartel medyası” da Vakit’e saldırıyor!..
Hani, düşünmüyor değiliz;
Aralarında “organik bir bağ” mı var acaba?..
Tıpkı; “Terör Örgütü Ergenekon” ile “Terör Devleti İsrail” arasında olan “bağ” gibi!..
Doğrusu, çok merak ediyoruz;
“Terör Örgütü Ergenekon” ve “Terör Devleti İsrail”in yanı sıra, “kartel medyası” da “Vakit’e düşmanlık” edenler arasında bulunduğuna, kartel medyası da Ergenekon Terör Örgütü’ne destek verdiğine göre, bu “üçlü” arasında da acaba bir “bağlantı” var mı?!?..
Selâm, saygı ve gönül dolusu muhabbetlerimizle...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Karakaya Arşivi