Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Soykırım endüstrisi ve gizli faşizm!

Soykırım endüstrisi ve gizli faşizm!

Düşünebiliyor musunuz, Allah (cc) aynı anda 2 peygamberi birden gönderip, Firavunun sarayı içinde büyüttüğü iki kişi ile, Firavunun zulmü altındaki bir kavmi, mucizelerle esenliğe çıkartıyor ve o halk, hemen kurtuluşa erer ermez lanete uğruyor..
Dün İspanya’dan kaçıp Osmanlı’ya sığınanlar Osmanlı’nın kuyusunu kazıyorlar.. Almanya’da Hitler’in zulmüne uğrayıp soykırıma uğrayanlar bugün Gazze’de Filistin halkına neler yapıyorlar!
Boşnakları katleden Sırplar daha düne kadar Sovyet ordusu içinde faşizme karşı savaş için andiçen Kızılordunun askerleri değil mi idi?
İnsanoğlu “Kan dökücü”dür.. Vahşette sınır tanımaz.. “Belhum adal” olur da, hayvan değil, hatta hayvandan da aşağı işler yapabilir..
Bu özellik sadece bir ırka, bir ideolojiye, belli bir coğrafyaya tahsis edilmemiştir..
Hz. Ali’yi, Hz. Hasan, Hüseyin’i şehid edenler, Hz. Ayşe’ye iftira atanlar kimlerdi!
Ergenekon neyin nesi.. Güneydoğuda yaşananlar..
Doğduğumuz ana babayı biz seçmedik, doğduğumuz zamanı ve doğduğumuz toprağı da biz seçmedik.. Hz. Ali zamanında Mekke’de doğup cehenneme gitmek mümkün olduğu gibi, Stalin zamanında Moskova’da doğup cennete gitmek de mümkün.. Firavun sarayında büyüyen Hz. Musa ve Harun bir yanda, Hz. Yakub’un ocağında büyüyüp Yusuf’u kuyuya atanlar öte yanda.. Peygamber ocağında büyüyüp gemiye binmeyenler de var, Azer’in ocağında büyüyüp İbrahim olan da..
Nuh kavminin başına gelenleri hatırlasanıza..
Bunun Türk’ü, Kürd’ü, Arab’ı yok.. Kendiniz için hak isterken, başkalarının hakkını görmezden geliyor ve onları çiğnemeyi kendinize helal görüyorsanız, Yahudilerden ne farkınız kalır ki! Kendi haklarınızı kutsayarak kendinizi yükselttikçe yükseltirsiniz..
Hatta haksızlığa uğradıkları için bunu başkalarına karşı haksızlık yapma hakkı olarak görenler de var.. Kısas değil bu! İhkakı hak meselesi de değil.. Onun için “Bir kavme olan düşmanlığınız sizi onlar hakkında adaletsizliğe sevketmesin” der Kur’an! Emen dileyene bile dokunamazsın.. “Ben Müslümanlardanım” diyorsan, celladının bile hakkını savunacaksın.. Yoksa adı Müslüman kendi faşist biri olur çıkarsın.. Öfke denizinde boğulup giden nice devrimci, haksızlıklara karşı direnen adam farkında olmadan faşizmin bataklığına saplanmıştır..
Kapitalizm, faşizm, komünizm, siyonizm aslında ne kadar da birbirine benziyor.. Siyonistler, ‘her şey Yahudiler için, Yahudilere göre ve Yahudilerden yana’ diyordu değil mi? Üstün olan İsrailoğulları idi.. Almanlar ne diyordu, ‘her şey Almanlar için, Almanlar tarafından Almanlara göre..’ Peki Hitler’in, Mussolini’nin ne farkı var Yahudilerden.. Onlar da ırken olmasa da metodik olarak Yahudiydiler aslında.. Komünistler ne diyordu, ‘her şey işçiler tarafından, işçilere göre, işçiler için. Üstün olan emeğin sahibi olan işçi sınıfıdır..’ Hak üstündür, her şey adalet için diyen var mı? Kapitalisler de ‘üstün olan, başarısının ödülü olan servete sahip olandır. Vergi veren, verdiği paranın nasıl kullanılacağına karar verme hakkına da sahip olmalıdır, her şey parana göre, paran kadar. Ve sonunda kazanmak içindir, para kazanan Tanrının lütfuna ulaşan ve Tanrının ödüllendirdiği insandır’ diyordu..
Bana göre bugün mesela, ironik anlamda birçok anti-Kemalist bile metodik anlamda bakın Kemalisttir.. Kürd’ü, Türk’ü fark etmiyor, sağı, solu, Alevisi, Sünnisi metodik anlamda Kemalistleştirildik! Bu anlamda Kemalizm dedikleri şey ise, değişen iktidarlara göre, derin güçlerin toplumu mobilize etmek için yeniden yapılandırdığı bir enstrümana dönüştürülmedi mi?
Kürt de olsanız, Türk de, Arap, hatta Gazzeli, Filistinli bir Arap da olsanız, “Müslümanım” da deseniz, nasıl Firavun sarayında Musa olmak varsa, Yakub’un ocağında kardeşi Yusuf’u kuyuya atan bir zalim de olmak mümkün.. Mazlum bir Türk’den, Kürt’ten, Arap’tan zalim bir faşiste dönüşmek istemiyorsanız, çok dikkatli olmanız gerek..
Şu İsrail’in haline baksanıza.. Sadece öfke yetmez, onların haline bakıp ders çıkarmak, çokça tevbe etmek ve dua etmek gerek.. Hâlâ dillerinde soykırım endüstrisinin reklam sloganları. Yahudi Lobisi dediğiniz ne ki! Ve bu sloganları söylerken, her köşede soykırım endüstrisinin sloganları asılı dururken, ellerinde Hz. Musa’nın olduğunu söyledikleri kitabları olduğu halde ne yaptıklarını görmüyor musunuz!
Allah’ın ayetlerini mızraklarının ya da dillerinin ucuna geçirip, Müslümanım diyenlerin yaptıklarını hatırlayın bir de..
Sakın Şeytan bizi Kur’an’la aldatmasın! Unutmayın “Ağuyu altın tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı” ve yine unutmayın, “Cehennemin yolları, bazan iyi niyet taşları ile döşelidir.”
Kim ki, başkalarının İlahı ve Rabbi olma iddiasına soyunur, yani başkaları üzerine kendi zan ve içtihadları ile hüküm kurmaya kalkar ve onları kendi dünya görüşüne ve ahiret algısına göre zorla terbiye etmeye kalkarsa, işte onlar faşistlerin, zalimlerin, bu işi sürekli ve sistematik şekilde yapıyorlarsa fasıkların, eğer bunu inkarla yapıyorlarsa kafirlerin tâ kendileridir.. Biz kimsenin İlahı ve Rabbi değiliz.. Kim hangi dili konuşuyorsa bana ne, sana ne! Bilakis onu engelleyen biri varsa ona karşı durmamız gerekmez mi?
Düşünebiliyor musunuz. Bu coğrafya Hz. İsa’nın konuştuğu dil olan Aramice’nin ana vatanı. Aramice ki, Arapça ve İbranice’nin köküdür.. Ben Aramice tek bir kelime bile bilmiyorum.. Aramice’nin yaşaması için hangi Türk, Kürt, Arap bir şey yaptı? Ya da Çingeneceyi kim diğer dillerden daha hakir görebilir? Allah (cc) Adem’e eşyanın isimlerini öğretti. Bütün diller Hz. Adem’in konuştuğu dilin lehçeleridir.. Biz hepimiz Adem’in çocuklarıyız ve Adem ise topraktandır..
Soykırım endüstrisinin yaldızları artık dökülmeye başladı.. Gerçek olan bir zulüm, Hollywood da, toplum mühendislerinin elinde yeniden şekillendirildi.. Nasıl Noel Baba, Coca Cola’nın elinde içi boşaltılıp pagan bir tüketim maskotuna dönüştürüldü ise, dünya derin devletinin elinde bir soykırım endüstrisi üretildi ve İsrail bir mitos haline getirildi.. Bir zulüm döneminin kurbanı olan bir halkın yakın geçmişinden geleceğe dönük bir katliamın planları üretildi. İsrail işte bu projenin ürünüdür.. Bu lanet olası cinayetler Amerikan, İngiliz ve Hitler Almanyasının ortak üretimidir..
Bu endüstrinin dışına çıkmayı başaranlar da var.. İran Yahudi Cemaati reisi Maşallah Gülnecad gibi.. Ya da Başbakan Erdoğan’ın Davos zirvesinde makalesinden alıntı yaptığı dünyaca ünlü Yahudi müzisyen Gilad Atzmon gibi.. Atzmon’un mesajını timeturk’den okuyun.. Bir kısım Rabbiler ya da Amerikalı insan hakları savunucusu Chomsky gibi vicdan sahibi insanlar da bu cinayeti lanetliyorlar. Bazı CHP’liler ise, Hamas’ı hedef alan açıklamaları ile Ergenekondan sonra siyonistlerin avukatlığına soyunuyorlar..
Allah, Kürt, Türk, Arap, her halkın faşistinden insanları korusun. Allah, kendi adına, din adına diğer insanlara zulmeden, onlara İlahlık ve Rablik taslayanları kahretsin!
Selâm ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi