Galatasaray nereye gidiyor?..

Galatasaray nereye gidiyor?..

Pazartesi günkü yazımızda 25. haftanın sonunda zirve yarışında olan takımların hepsi puan saçtı demiştik..
Ve ardından eklemiştik; Galatasaray’ın ne yapacağından haberimiz yok!.. Zira yazımızı Galatasaray-Eskişahirspor maçından önce yazmıştık!..
Sağolsun Galatasaray da öteki takımlar gibi modaya uydu ve evindeki müsabakayı 55. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Eskişehirspor’a 1-0 kaybetti..
Trabzon yenildi..
Fenerbahçe yenildi..
Ve Galatasaray da yenildi..
Yalnız, Galatasaray’ın ötekilerden farkı var..
Fark şu; Hamburg’u da sayarsak Galatasaray 3 gün içinde 2 kere yenildi..
Bu da Sarı-Kırmızılı camiada nadir görülen bir iş..
Bülent Korkmaz’ın gelmesi de bir işe yaramadı.. Takımda ruh kalmamış.. Lincoln isimli bir Brezilyalı koskoca Galatasaray’ı parmağında çeviriyor.. Sakatım, diyor oynamıyor.. 0yundan çıkartılınca küfür ediyor, isyan ediyor.. Şimdi de yeni bir skandal.. Almış bavullarını kimseye bir şey demeden çekmiş gitmiş Brezilya’ya.. Adam işçi değil, sanki patron!..
Ama Galatasaray’a da müstehak!.. Bu Lincoln denen kişinin geçmişte şöyle okkalı bir dikkati çekilseydi, iş buralara kadar gelmezdi.. Ne demek çekip gitmek?.. Bu kulüp Kanarya Sevenler Derneği mi?.. 0nların bile bir tüzüğü programı var.. Yazık gerçekten!..
Neyse, bırakalım Galatasaray’ı, Lincoln’ü de gelelim zirvede bundan sonra neler olur?..
Valla aslında 5 takımın da şampiyonlukta şansı var.. Birbirleriyle olan maçları bitmedi daha!.. Bitime 9 hafta var ki, köprülerin altından çok sular akar.. Sivasspor ve Beşiktaş elbetteki öteki takımlardan şanslı ama topu topu aralarında da 5-6 puan var.. Bir mağlubiyet bir beraberlik alan 5 puan birden kaybediyor.. 0 yüzden kısmet kimse için bitmiş değil.. Ancak, yaralı Fenerbahçe ve çökmüş Galatasaray’ın durumu kolay değil.. Bu takımlar işi seriye bağlayacaklar ki, ancak o zaman şansları olabilir.. Ya da Beşiktaş ve Sivas müthiş hatalar yapacaklar!.. 0 da ne kadar olabilir?.. Zor tabii..
Kısacası; kora kor giden bir lige şahitlik ediyoruz.. Tansiyon çok yüksek.. Ve de bana öyle geliyor ki, bu yarış foto finişle bitecek..
Yani, heyecan son haftaya kadar sürecek..
¥
Çoktandır okuyucu mesajlarına yer veremiyorum.. Gerçi mesaj yazanlara mail olarak mutlaka geri dönüyorum.. Ancak, bugün arayan kardeşlerime sütunda da yer vereyim istedim..
İstanbul-Bayrampaşa’dan gömlek ustası Kastamonulu Ömer Kıtay’a selam ve sevgilerimi yolluyorum.. Ömer Fenerbahçeliymiş.. Ve bizim de iyi okuyucularımızdanmış.. Gözlerinden öpüyorum Ömer kardeşimin!..
Yine aynı işyerinde çalışan gömlek ustalarından bir tane daha..
Sivaslı Fatih Yanık..
Fatih, Galatasaraylı.. Fatih Yanık’a da en içten selamlarımı yolluyorum..
Ve patronları, Beşiktaşlı, aynı zamanda Malatyalı Mehmet Batur.. 0 da selamlarını göndermiş.. Biz de kendisine hayırlı işler, sağlıklı bir hayat, temenni ediyoruz..
Yine Mersin’den bizim yazılarımızı çok beğendiğini ifade eden Bünyamin kardeşime selam ve sevgilerimi gönderiyorum..
Ayrıca; Niğde-Bor’dan Kani Yılmaz, Çanakkale’den Hüsnü Akçam, Trabzon’dan Kudret Alioğlu, Bursa-0smangazi’den Hasan Sarıca, Bursa-Karacabey’den İrfan Kuşoğlu, İstanbul-Güngören’den Alaattin Sürmeli, Kars’tan Gülali Özcan, Gaziantep-Şehitkamil’den Ali Soyer, Konya-Meram’dan Hacı Akdemir, Tokat’tan 0lcay Kayaoğlu, Kayseri’den Faruk Özkan, Ankara-Çubuk’tan İlyas İnce, Antalya-Serik’ten Ahmet Turgut Şanlı ve Van’dan Arif Koç kardeşlerime selamlarımı yolluyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi