Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Dikkat dikkat!

Dikkat dikkat!

Önemli uyarı..
Geçtiğimiz hafta sonu itibarı ile internette bir dizi yeni internet sitesi ve grup oluşturuldu ve toplum bir çok yönden masabaşı haberlerle kışkırtılmaya çalışılıyor..
Hedef kitle, dindar, milliyetçi, ulusalcı sol ve CHP solu..
Hedef kitle daha çok PKK ve liberal kesim Zaman gazetesi çevresi ve AK Parti..
Şimdilik liberallere karşı İslamı çevreleri yanlarına çekmeye çalışıyorlar..
Israrla üye olmaları ve kendilerine iletilen mesajları telefon, faks ve internet üzerinden mümkün olduğu kadar çok kişiye ve kuruluşa, kendi yorumlarını da ekleyerek göndermeleri isteniyor..
Mesaj açık ve net: ABD Türkiye’yi işgal ediyor. Türk vatanı bölünecek, Rumlara, Ermenilere ve Kürtlere toprak verilecek..
Sistematik bir şekilde Mustafa Kemal’in İslam dünyasına ilgisi ve Müslüman kimliğine vurgu yapılıyor.. TSK’nın yıpratılmaya çalışıldığı ileri sürülüyor..
Ergenekon davasının ulusalcı kadroları susturmak ve Türkiye’yi AB ve Amerika’ya peşkeş çekmek isteyenlerin bir oyunu olduğu söyleniyor..
Bazı sitelerde dini yön çok ağır. Ayet ve hadislerle süslü, Anti Siyonist söylemler, bazı çevrelerin itibar ettiği isimlerden alınan alıntılar dikkat çekiyor..
SP, Alperen ve MHP tabanına yönelik ciddi bir hazırlık yapmışlar gibi sanki..
Bu hareketin ikinci bir kurtuluş savaşı olduğuna vurgu yapılıyor, ev ve iş yerlerine bayrak asma çağrısı yapılıyor..
Seçim sonuçlarına ilişkin kuşku uyandırmaya çalışıyorlar. Seçim hilesi yapıldığı iddiaları var.. Hani belki de kendileri bazı hileler yapıp, sonra da ‘bak işe bulduk’ diye yarın ortaya çıkabilirler.. Kendi silah ve uyuşturucu koyup sonra da ihbar eden adamın haline benziyor bunlarınki. Çünki bu işleri çok iyi biliyorlar ve ilk defa da yapıyor değillerdir herhalde..
Son gözaltıların ardından üniversiteleri harekete geçirmek için ellerinden geleni yaptılar ama başarılı olamadılar. Şimdi de var güçleri ile Haberal ve Saylan üzerinden kamuoyunu harekete geçirmeye çalışıyorlar..
Oysa bu durum, birilerini gayrete getiriyor ve birileri daha önce bu tuzağa düşüp de kurtulmuşsa, elindeki bilgi ve belgeleri, tanıklıkları gündeme getiriyor.. Bu oyun bu şekilde geri tepiyor..
Bir yandan Müslümanları pasifize etmek isteyen bir lobi var, öte yandan Müslümanları birbirine kırdırmak isteyen bir başka lobi..
Pasifize etmek isteyenler, ılımlı İslama oynuyor ya da bir başka kesimi “Zaten 2012’de Mehdi Mesih gelecek, ne uğraşıp duruyorsunuz. Bu işler bulanmadan durulmayacak. Allah’ın işine karışmayın, bekleyin” havasındalar.. Marduk, Niburi, Foton kuşağı, çakralar yine hepsi birbirine karıştı..
Şimdi harekete geçenler ise Müslümanları Ergenekoncuların peşine takmak isteyen bir başka kesim. Din, siyaset, ideoloji ne gerekiyorsa kullanıyorlar.. Hani bütün söylediklerinin özü şu: Erdoğan ve Gülen olmasa Türkiye altın çağını yaşayacak.. Biri Amerika’nın , ötekisi İsrail’in Türkiye’deki adamı ve Türkiye satılıyor!
Bu tartışmanın toz bulutu altında Ergenekoncular yeni planlar peşindeler.. “Türk Bayrağı eylemlerine başlayalım. Anlaşılan Obama’dan onay aldılar. Karanlığa yönelik gerici faşistler operasyona başladılar. Türkiye’nin karanlığa, gericiliğe, faşizme geçişine karşı protesto. Evlerimizde bu operasyonu protesto edelim. Evlerimize, dükkanlarımıza bu olayı protesto etmek için bayrak asalım. AK Parti Deccal’in askeri, siyonizmin uşağı.. Ve tabii Mustafa Kemal “Hilafetin kurtarıcısı”, “Kabenin hizmetkarı.” NATO Türkiye’yi işgale hazırlanıyor, Trilyon dolarlık ‘bor’u milyon dolarlara peşkeş çekecekler” diye kampanyalar düzenlemeye çalışıyorlar.. Yeni moda bu!
Ayet, hadis, Atatürk ve “Türkiye Türklerindir” diye biten açıklamalar.. Hani Aytaç Yalman Paşa’nın internete düşen konuşmasından habersiz bunlar galiba.. Artık paşalar bile Hürriyet’in logosoundaki sözlerin bölücülük olduğunu söylüyor ya hu! Başbuğ Paşa’nın “Yok böyle bir şey” dediği konuda, Aytaç Paşa “Var ve bunun faturası ağır oldu” diyor..
Sahi şimdi bu durumda amiral gemisi ve dünün “topyekun savaş” çığlıkları atan, savaş baltalarını topraktan çıkartıp savaş dansları yapmaya başlayan “Hürriyet”çiler bu eski zaman logosunu bırakıp “Türkiye Türkiyelilerindir” filan gibi yeni bir slogan mı üretecekler?..
Dikkat! Logolar değişeceeek... Değiştir! Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi