Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!..

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!..

Sivasspor Ankara’da kelimenin tam anlamıyla bir stres müsabakasına çıktı..
Rakibi Hacettepe, küme düşmüş bir ekipti..
Ancak yine de ne yapacağı belli olmayan bir takım hüviyetini taşıyordu..
Ayrıca, Ankara ekibinin Fenerbahçe’yi ve Galatasaray’ı yenmesi, son 2 maçta sıfır çeken moralsiz Sivasspor’un da bu maçta zorlanabileceğinin sinyallerini veriyordu..
Ancak durum böyle olmadı.. Bülent Uygun ve Sivaslı futbolcular bu defa işi sıkı tuttular ve kendileri için son derece önemli olan bu müsabakadan yara almadan çıktılar..
Maça hızlı başlayan taraf Sivasspor oldu.. İlk 7 dakikada 3 de gol kaçırdılar.. Ama stres ağır basınca ilk yarıdan gol çıkmadı..
Bülent Uygun ikinci yarıda değişiklikler yaptı.. Sezer’in yerine Kamanan’ı aldı.. Ve o Kamanan, Hacettepe kilidini açan anahtar oldu.. Murat Erdoğan’a nefis bir gol attırdı.. Ardından bir gol de Herve Tum’dan geldi ve Sivasspor rahatladı..
Maçın sonlarına doğru Murat Sözgelmez’in topa elle müdahelesini hakem Fırat Aydınus’un penaltıyla değendirmesi neticesinde Hacettepe’nin tek golü geldi.. Penaltıyı İbrahim gole çevirdi, topu eliyle kesen Murat Sözgelmez ise kırmızı kartla oyun dışı kaldı..
Maçın uzatma anları Sivasspor için stres dakikalarıydı.. Hacettepe son dakikaka önemli bir golü kaçırınca gülen taraf Sivas oldu ve yiğidolar hepbirlikte haykırdı;
“Bu yarışta biz de varız, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!..”
-
TAZİYE: MÜSİAD eski Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili değerli kardeşim Mahmut Dede’nin babası İbrahim Dede Beyefendinin vefatını teessürle öğrendim..
Merhuma Allah’tan(cc) rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum..
-
TEBRİK: Televizyon tartışma programlarının önemli simalarından ve özellikle Zekeriya Beyaz ile girdiği polemikler izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen Kadırga Kulübü eski Başkanlarından, oyuncak dünyasının duayeni, işadamı Fatih Varlık, kızı Elif’i, Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde evlendirmeninin mutluluğunu yaşadı..
Şehir dışında bulunmam hasebiyle Fatih Varlık kardeşimin bu mutlu gününde yanında olamadım..
Elif ve Fatih’e ömür boyu boyu mutluluk diliyorum, Varlık ve Kavurmacı ailelerini tebrik ediyorum..
-
NOT: 88.4 frekansından yayın yapan Lalegül FM’de hazırlayıp sunduğumuz “Hayatın İçinden” programının bugünkü misafiri İlahiyatçı Abdülhalik Selman..
Abdülhalik Hoca’yla hayat renklerinin konuşulacağı programımızın başlama saati: 17.05.. www. lalegulfm.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi