Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

...ve Allah buyurdu ki!

...ve Allah buyurdu ki!

İbrahim/13- “Kafir olanlar peygamberlerine dediler ki: “Elbette sizi yurdumuzdan çkartacağz.. Ya da mutlaka dinimize döneceksiniz!” Rableri de onlara: “Zalimleri mutlaka helak edeceğiz!” diye vahyetti..”
İbrahim/14- “Ve (Ey insanlar) Onlardan sonra sizi mutlaka o yerde yerleştireceğiz. İşte bu, makammdan ve tehdidimden saknan kimselere mahsustur.”
İbrahim/42-(Resulüm!) Sakn Allah’ zalimlerin yaptklarndan habersiz sanma! Ancak Allah onlar (cezalandrmay) korkudan gözlerin frlayacağ bir güne erteliyor.”
Alma mazlumun ahn, çkar aheste aheste denmiştir.. Zulm ile abad olunmaz..
Vay o zalimlerin haline ki, yaptklar onlara kâr getirmedi. Sadece kendi günah ve azaplarının derecesini artrd..
Ece Nur’a yaptklarnn ya da İ.Ü. Sosyoloji Bölümü’ne konferans dinlemeye gidenlerin başna gelenlerin hesabnn sorulmayacağn m sanyorsunuz?. Biz hep yukardaki ayetleri okuyup duruyoruz..
Dün Peygamberimize yöneltilen tehditleri, bugün birileri bize yöneltiyor ve sonuçta gerçekleşecek olan Allah’n vaadidir. Şimdiye kadar hep gerçekleştiği gibi..
Allah hiç kimsenin yaptğndan gafil değildir. Kriptolayp şifrelediklerimizi de, kalbimizden geçenleri de O bilir.. Hesap verdiklerinizi de bilir Allah, korktuklarnz kimseleri de. Allah’tan korkun, başkalarndan değil! Zalimlere yardm ederseniz, sonra ateş size de dokunur da sizi koruyacak bir kimse, sğnacak bir melce bulamazsnz sonra..
Hadi zulmünüzü sürdürmek için derin güçlerinizi, sizi saptran şeytanlarnz, iktidara, servete ve silaha hükmeden karanlk güçlerinizi de yardma çağrn.. Allah diledikten sonra siz küçücük bir kz çocuğuyla bile baş edemezsiniz.. Ece Nur’a ve ailesine selam olsun..
O tehditkar konuşmalarnzn insanlarn yüreklerinde, beyinlerinde sebeb olduğu frtnay düşünebiliyor musunuz?
Politikaclarn, silahl kişilerin, biz gazetecilerin toplumda sebeb olduklar travmalarn bedelini kim ödeyecek?
3B, Baykal, Bahçeli, Başbuğ’un her açklamasndan sonra piyasada ne oluyor, bakyor musunuz? Piyasa sarslyor.. Dşardan para girişi duruyor.. Sonunda bütün bir toplum her gün biraz daha yoksullaşyor..
İnşaat sektörü durma noktasna geldi. İşsizlik her gün biraz daha artyor.. Sendikalarn bu konuda ne düşündüklerini merak ediyorum.. Sendikalar bu konuda ne kadar sorumlu davranyor?. Kiminin Ergenekoncularn peşinde koştuklar çok açk değil mi? Hani birilerinin ekmeğini garanti edin, ülke ekonomisi ne olursa olsun umurlarnda değil.. Kendileri, bu hesaplarla ilgili değiller ama, herkesin kendileri ile ilgilenmesini de istiyorlar.
“Sokak gösterilerinde paray ve silah verdiler, ‘ateş et’ dediler, ettim” demiyor muydu adam?. Birileri için para her şey!
Erzincan’da birtakm oyunlar oynandğ uyarsnda bulunuyor birileri. Sadece Erzincan’da m?
Arnç’a suikast olaynn malum media, Ergenekoncular ve onlarn avukatlğn yapan siyasetçiler tarafndan nasl sulandrlmaya çalşldğn hep birlikte gördük..
Birileri Türkiye’yi batrmak pahasna da olsa, kendilerini kurtarmak adna her yolu deniyor..
“Kürt açlm”ndan söz ediyorsunuz, Kürtleri sokağa dökmeye çalşyorlar.. Alevi açlmndan söz ediyorsunuz, Alevileri sokağa çekmeye çalşyorlar.. Türk dünyasna yönelik bir proje başlatyorsunuz, MHP’yi sokağa çekmeye çalşyorlar.. Ortodokslarla ilgili bir şeyler yapmaya çalşrken Patrik efendi neler söylüyor..
Zaten herkesin derdine merhem olalm derken Müslümanlarla ilgili dini talepler, hak ve hukuku gündeme bile alamyorsunuz. Bir katsay meselesi bile sorun oluyor.. Sorun çözücü olmas gereken yarg, sorun çkartyor sanki..
Aslnda çözülemeyecek bir sorun yok.. Ama sorunun çözülmesini istemeyen güçler var.. Bunlarn bir ksm, yarg, asker, media ve siyaset çevrelerinde yuvalanmş.. Etkin pozisyondalar ve sürekli sorun üretiyorlar. Çünkü sorundan besleniyorlar.. Güçlerini ve menfaatlerini bu çatşmaya borçlular..
Buyurun Özel Kuvvetler’e de girildi. 8 asker daha gözaltna alnd..
Özel Harp’in de kaps çalnd. Karargahtaki baz belgelere el konuldu. Daha birçok karargah evi var.. Daha neye ulaşld ki? Yıldırım Beğler’in anlattklar daha ne ki? Tek tank da Beğler değil!
Baz gazetecileri susturarak, gerçeği gizleyeceklerini mi sanyorlar?. Hadi gücünüz yetiyorsa interneti de yasaklayn..
Sahi 3B neden şu yenilenmek üzere İsrail’e gönderilen tanklardan söz etmez?.. Dudaklar m yanar?! Yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi var?.
Yarn Arnç suikastı plan gerçek çkarsa, birileri ne diyecek? Suçlularla işbirliği içinde olduklar yönünde bir kanaat oluşmayacak m toplumda?.
Bunlar m darbe yapp rejimi koruyacaklar ve ülkeyi irticadan kurtaracaklar?.
Kazyn, terörün de irticann da arkasndan bunlar çkacaktr göreceksiniz..
“Hadi elinizden geleni arkanza komayn, Şeytanlarnz da yardma çağrn.” Sonunda ne yaparsanz kendiniz için yapmş olacaksnz. Kim ne yapyorsa, Allah hakkyla bilendir ve karşlğn verecek olan da O’dur..
Eğer zalimlerin cezas erteleniyorsa, bu azabn şiddetini artrmak için kendilerine verilen bir mehildir..
Tek kârl çktğmz nokta şu: Bu olaylar karşsnda Türkiye’nin derin gerçeğini çplak bir şekilde görme frsat buluyoruz.. Kim kimdir görüyoruz..
Sahi, Özel Harp karargah da arandğna göre, bundan sonra sra nereye geldi?. Hani birileri de yedekleri de yardma çağrmaya başladğna göre, gelecek günler, önemli gelişmelere gebe..
Bütçe tamam, hele şu ylbaş bir geçsin. Görelim Mevlam neyler.
Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi