Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

MOSSAD, ERGENEKON VS.

MOSSAD, ERGENEKON VS.

İsrail köşeye sıkıştı..
MOSSAD Afrika’da, Arap yarımadasında az cinayet işlemedi..
Şimdi suçüstü oldu. Batı dünyası artık “İsrail kamburu”ndan kurtulmak istiyor.. Gerçeğin farkına varan Museviler de..
İsrail varolduğu günden beri, bölgenin başına bela oldu.. Batılılar için, aslında İsrail’in vücud bulması, Avrupa’daki Yahudileri göç ettirebilecekleri bir sürgün yeri idi. Zaten teolojik arka planı da vardı bunun.. Böylece Yahudilerden kurtulmuş olacaklardı. Almanların eline sopa, İngilizlerin ve Amerikalıların eline havuç verdiler, bu işi bitirmek için.. Fanatikler vaad edilen topraklara, sekülerler Amerika’ya..
Soykırım hikayeleri büyük ölçüde sponsorluğunu Hollywood’un yaptığı resmi tarih için senaryolaştırılan propaganda malzemelerinden ibaret şeylerdir.. Hani 33 asker hikayesi gibi, bu zalimler, siyasi ve ideolojik planları için “kozmik kafa”lar, icabında kendi çocuklarını ölüme gönderme konusunda bile tereddüt etmezler.. Kendi ülkelerinin çocuklarını sağ-sol, ilerici-gerici diye bölüp birbirine kışkırtan, onların kanları ve gözyaşları üzerine kendilerine iktidar ve servet üretme planları yapanlar bu zihniyete sahip kişiler değil mi?
İsrail operasyonu aslında Avrupa’dan Yahudi göçü için bir soysürüm adresi olarak icad edildi..
Batılılar böylece Yahudilerden intikam da almış olacaklardı. Uslu dururlarsa, Batılıların himayesinde, ona muhtaç bir ileri karakol, tabii müttefik, sıçrama tahtası, Arap yarımadasında bir haçlı sopası ve aynı zamanda kutsal toprakların gönüllü bekçileri..
Siyonizm fikri ilk ortaya atıldığında Yahudiler arasındaki sempatizanları %10 bile değildi.. Siyonizm, İsrail devletinin resmi ideolojisi olarak genç nesillere ezberletildi.. Resmi ideolojiye dayalı bir resmi din ve resmi tarih icad edildi..
Siyonizm bırakın İslâm’ı, Filistinlileri bile teslim alamadı ama, Yahudileri esir aldı.. Musevilik, Siyonizmin baskısı altında ruhaniyetini kaybetti. Mezhepler ve Tarikatlar alameti farikalarını kaybettiler..
Siyonistlerin sürekli saldırarak, dış tehdidi canlı tutması lazım, birliklerini ve ideolojik dayatmalarını sürdürebilmek için.. Aksi halde Siyonizmin devam şansı yoktur.. Gün gelecek Siyonizm, Gorbaçov sonrası Sovyet rejiminden daha sefil duruma düşecektir..
Bugün Yahudi cemaati büyük ölçüde seküler bir hayat yaşıyor. Cumartesi yasağına uymuyorlar. İçki içiyorlar, gıda rejimini uygulamıyorlar, fuhuş ve kumar peşinde koşuyorlar. Dinden hızla uzaklaşıyorlar.. Siyonizm insanlık onuru ile birlikte kendi kutsalına da ihanet etti!
İsrail, son atakları ile, Ergenekonun maşası, oyuncağı durumuna düştü.. Belediye otobüslerini taşlayan çocuklar gibi kullanılıyorlar..
Habere bakar mısınız: “İkinci Ergenekon İddianamesi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a İsrail Gizli Servisi MOSSAD'ın suikast girişimi için Türkiye'deki Doğu Bey adlı birisinden talimat beklediği iddiası yer almıştı.”
MOSSAD’ın Erdoğan’a suikast planları konuşuluyor.. Hâlâ tank tamiri konusu çözülmüş değil, İsrail’le ilgili cevap bekleyen yığınla iddia sözkonusu, kimseden tık yok..
İsrail tam da Ergenekoncuların istediği gibi Türkiye’yi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Ergenekonun taşeron örgütüne döndüler. ABD ve Avrupa’yı Türkiye’ye karşı tahrik etme derdinde.
Ama keskin sirke küpüne zarar verir misali, bu politikası kendine zarar verecek gibi gözüküyor sonunda.. İsrail kendi içinde bölünecek ve uluslararası camia da daha fazla yalnızlığa mahkûm olacak. Türkiye ve Erdoğan’ın İslâm dünyasındaki itibarı artacak..
Öyle anlaşılıyor ki, Kozmik oda incelemesinin ardından Ergenekon soruşturması çerçevesinde İsrail derin devletinin tedirginliği had safhaya ulaşmış durumda..
Kozmik odada sanki bir hakim, birtakım evraklar hakkında not alırken, arkasında da bir yüzbaşı, alınan notları not alıyor. Eğer öyle ise, onun aldığı notu not alan bir başkası da vardır. Ve bir de bütün bunları gören, bilen, tuzak kuranların tuzaklarını başlarına geçirecek bir Allah (cc) vardır.. Melekler, Cinler, Şeytanlar vardır karanlık odanın derinliklerinde!
Ha! Dinlenmekten korkanlara bir uyarı, kiramen katibin sizi dinliyor ve fişliyor!
Biraz araştırılırsa, 28 Şubat’ta bazı Siyonist kuruluşlarının o süreçte nasıl hareket ettikleri daha iyi anlaşılacaktır.. İsrail’in bölgedeki etkinliği 1970’lerden sonra hız kazandı.. Derin devlet yapılanması içinde her zaman vardılar..
Kozmik oda araştırması daha da derinleşecek olursa işin İsrail’e, başka AB ülkelerine, ABD’ye uzaması kaçınılmaz.
Eski İran’ın SAVAK’ı ve Yunan derin devleti de Türk derin devleti ile yakın bir ilişki içinde idi.. “SAVAK Ajanlarının bir bölümü CIA, bir bölümü bölgede MOSSAD’la işbirliği yaptı” deniyor. Bir bölümü, ABD, bazı AB ülkeleri ve İsrail tarafından desteklenen bir proje çerçevesinde İran’a karşı lobi yapmak için, Media, Halkın Mücahidleri kadrolarında değerlendirilmiş..
Türkiye’deki bazı operasyonlarda CIA yanında MOSSAD, SAVAK ve Yunan derin güçlerinin kullanıldığı yaygın bir kanaat olarak önümüzde duruyor..
Yani, tek bir Sovyet yok. “Bizim Sovyet” de bunun bir parçası..
Bakalım son gerilimden sonra bu işin ucu nereye varacak? İsrail’in fırlattığı bumerang gidip kendi başına çarpacak mı?
Gazze’ye insani yardımla başlayan, Kurtlar Vadisi ile devam eden gerginlik, İsrail’in iç politikasında da sorunlara yol açacak gibi gözüküyor..
İsrail’in öfkeli tavrı, burada en çok Ergenekoncuları umutlandırmış gibi gözüküyor.. İsrailliler yangına körükle gider gibi bir çaba içindeler. Ama artık oyun ve aktörler deşifre oldu.. Öfkeleri biraz da korkularından kaynaklanıyor..
Ergenekon direndikçe, aslında kendi ile birlikte, bölgedeki işbirlikçi rejimlerin de kirli çamaşırları dökülüyor ortaya.. İsraille birlikte, Mısır gibi İsrail’le işbirliği yapan rejimler, kadrolar da aynı akıbeti paylaşıyorlar.
Öfkeyle kalkanların, zararla oturacaklarında kuşku yok.. Yüksek koltuk, “alçak” konumlarını yükseltmeye yetmiyor.. Yüksek topuk giymiş cücelere benziyorlar.. Çok da komik..
Düzlüğe bu dolambaçlı yollardan geçerek varacağız..
“Bekleyin inananlar bahar gelecek bahar!” Ve sonra yine kış. Hayat işte böyle bir şey! Allah (cc) servet ve iktidarı, ülkeler ve halklar arasında işte böyle evirir, çevirir..
Selâm ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi