Ziya Şengül

Ziya Şengül

Gerçek F.Bahçe

Gerçek F.Bahçe

Fenerbahçe takım gibi takım oldu. Eskiden hep futbolcuların bireysel yetenekleriyle maç kazanan Fenerbahçe vardı. Şimdi hem bireysel yetenekler, hem takım oyunu birleşince, ‘gerçek’ Fenerbahçe’yi izlemeye başladık.

Savunmanın göbeğinde görev alan Edu ve Lugano, hatasız futbol oynadılar. Bir ara golcülük unvanını rafa kaldırmış olan Kezman, bu maçta gole değil gollere koşan adamdı. Böyle bir Kezman’ı izleyip eleştirmek olur mu? Biz bu Kezman’ı bekliyorduk, şimdi attığı gollerle yolu açık olsun. Aurelio ve Selçuk’un orta sahada birbirleriyle olan iletişimleri, elbette skora da yansıdı. Aurelio’nun 13. dakikada attığı ilk Fener golü, farklı skorun müjdecisiydi zaten. Selçuk da keyif veren futbolunu güzel bir golle süsledi dün gece... Alex takımın olmazsa olmazı. Fenerbahçe’yi onsuz düşünmek, futbol fukarası olmak demektir. öyle enteresan bir futbol görüşü var ki, gol atmasa da attıran oluyor... Zarif paslarıyla her zaman zirvede yerini alacaktır.

Uğur Boral’a ayrı bir paragraf açmak isterim. Evladım sanki rüzgarın oğlu!.. öylesine çabuk, öylesine süratli ve de öylesine mükemmel ortalar yapan oldu ki, bu Uğur’u beğenmemek gerçekten mümkün değil. Şimdi kendisine güveni de arttı. Süratinin yanı sıra futbolunu da olgunlaştırmaya başladı. Bravo demekten başka sözcük bulamıyorum Uğur’a...

Eskiden Fenerbahçe’nin sadece gollerini manşetlere taşırdık, şimdi attığı gollerin yanı sıra, sergilediği futbolu da beğeninize sunuyorum.

Deplasmana gelmiş Manisa takımı ise ligdeki konumunun farkında olmadan futbol sergiliyor. Karşısında bir Fenerbahçe takımı var; yüksek moralle sergiledikleri futbolla keyif veriyor... Olabildiğince açık futbola özen gösterip, rakip Fenerbahçe’ye de ‘Gel kaleme gol at’ gibi bir hal ve gidiş içindeydiler. Tüm maç süresince Fenerbahçe kalesinde gol olabilecek ne adam gibi girişimleri, ne de doğru-düzgün şutları vardı. 4-0 olup Fener maçı bıraktıktan sonra Burak’la 2 pozisyon bulabildiler ancak... Biri direkte patladı, diğeri de gol oldu.

Fener’i takım olarak kutluyorum. Sergiledikleri futbolun yanı sıra attıkları golleri de alkışlamak istiyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ziya Şengül Arşivi