Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

“Baron” yakalandı mı?

“Baron” yakalandı mı?

Boşversenize siz Ergenekon, Mafia filan..
Buraya bakın.. Bu adam kimdir. Ne zaman, nereden kazandı bu parayı.. Bütün ülkelerin piyangolarında büyük ikramiyeler buna mı çıktı..
CIA, MOSSAD, FBI, Ruslar, MİT bu adamdan habersiz mi idi? Böyle bir şey mümkün mü?
Dünya Bankalarının kaydına girmeden nasıl bugüne geldi?
Çocuklarınız için yeni bir rol model doğdu.. Bill Gates’den daha zengin. Üstelik şarkıcı ya da sporcu da değil.. Haydi gençler Mafia olmaya! Okuyup da ne yapacaksınız!
Paraları hangi bankada? Hangi şirketlerin sahibi bu adam?.. Hangi markalar onun.. Ortağı kim?
Rothschild de kim oluyormuş bunun yanında.. Serveti kaç paraydı? Boşverin servetini, adamı kaçıranların istedikleri fidye 27 milyar Euro..
Yine de adamın servetini merak edenler için, en düşük tahmin 100 milyar Euro.. En yüksek tahmin 5 trilyon dolar.. Merkez Bankası gibi bir adam..
Kıskanma ne olur.. Çalış senin de olur!.. Baksanıza adam inşaatlarda amelelikle başlamış işe.. 1954 doğumlu Adnan Saklı’nın şansı borsada açılmış.. Sık sık Türkiye’ye gelip gidiyor, kız kardeşi İngiltere’de yaşıyor..
Aslen Kırım Tatarı, aile önce Almanya’ya, oradan Türkiye’ye göçmüş. Saklı, Türkiye’de doğmuş, ilkokul 4’de okurken ailece Amerika’ya göç etmişler..
Bugün 170 kiloluk iri yarı bir adam.. İtalya’da 3. sınıf otellerde kalıyor.
Kimine göre Saklı, gerçekten “saklı” bir kişilik.. Bush’un, Amerikalı milyarderlerin paralarını karanlık, kirli işlerde kullandığı iddiası yaygın. Yine aynı iddiaya göre, Bush ailesinin bu ucu silah ve uyuşturucuya kadar uzanan, borsa spekülasyonları, derin operasyonlara uzanan ilişkiler ağının ortasında Saklı adı geçiyor.. Peki Saklı Türkiye’de hangi “büyük işadamı” ve derin grublarla iş ilişkisi içinde?.. Ergenekon savcılarına iş düşüyor. Bu derin sır ortaya çıktığında, derin sermayenin karanlık ilişkileri de ortaya çıkacak..
İtalyan basınına göre Saklı, iş arkadaşları ile kâr paylaşımında ihtilafa düştü. Onlar kendi paylarını istediler.. Kaçırma ya da fidye olayı yok. Bir vurgunun paylaşımı söz konusu..
Belki de bu iddiaların tümü yalan.. Ortada başka bir oyun oynanıyor da olabilir.. Saklı denilen adam bir megaloman da olabilir diyor bir İtalyan gazeteci.. Ama işin içinde kirli hesaplar olduğu muhakkak..
Yeni MİT Müsteşarı’na bu işi soruşturmak düşüyor şimdi.. Bu kişinin sorgulanarak Türkiye’deki iş ortaklarının deşifre edilmesi, Ergenekon davasına ve PKK ile ilgili tartışmalara yeni bir renk ve derinlik katabilir..
Apo’nun tam da böyle bir zamanda, “Ben yoruldum, artık bu işlerden çekiliyorum” demesi ve Çevik Bir’in adını vermesi, sadece bir raslantı mı? Bu adam PKK’nın fonlarını yönetmesi ya da İpek Yolu üzerindeki uyuşturucu trafiğini yönetme konusunda PKK’dan ve Türkiye’deki Ergenekonvari yapılardan destek alması söz konusu olabilir mi?
Saklı’nın batık Lehman şirketinin iflasını açıklamasından birkaç gün önce 500 milyon dolara yakın parasını çekmesi, bu konularda derin istihbarat bilgilerine sahip olduğunu gösteren ilginç bir ayrıntı..
Bu durum Türkiye’deki “para bolluğu” ve birtakım bankaların ucuz kredi kampanyasının arkasındaki sırrı açıklama konusunda bir ipucu olabilir mi?
Saklı’nın Türkiye’deki parası hangi bankada acaba? Ya da hangi borsacı bu paraları borsada kullanıyor? Bu paranın ne kadarı uyuşturucu işinde ve ne kadarı petrol kaçakçılığında kullanılıyor..
Türkiye bu operasyonu başarılı bir şekilde yönetirse, bakarsınız dış borç sorunu da kendiliğinden çözülür. Türkiye’yi dolandıranların parasını, Türkiye’yi sömürenlerin hesabına mahsub eder, sıyrılırız bu işten..
Bu sırrı çözün, darbecilerin nefesi kesilir. Onlarda bu para, bizde bu ense olduğu sürece, bu çatışma kolay kolay bitmez.. Bu dünyada herkesin bir rolü var. Kimi bankacı, kimi sanayici rolü oynuyor. Kimi Soros gibi dünyaya akıl veriyor, saygın rollerde. Kimi politikacı rolünde, kimi bilim adamı ya da gazeteci rolü oynuyor. Kimine de gölge adam olmak düşüyor..
Dünya derin devletinin parası bu kişiler tarafından kullanılıyor..
Yeni MİT Müsteşarı için bu olay tarihi ve önemli bir fırsatı beraberinde getiriyor olabilir..
İtalyan savcılar iyi iş çıkarttılar. İtalyan derin devletinin ortaya çıkartılmasındaki başarılarının ardından, kimbilir belki de şimdi dünya derin devletinin peşine düşmüş oluyorlar..
Bu kişinin adı yakında Gürcistan ve diğer Türkî Cumhuriyetlerle ilgili olarak da gündeme gelirse şaşırmayın. Oradaki birilerinin kapora paralarını da bu adam yönetiyor olabilir.. CSHD Vakfı dünya silimsel ve insanî yardım için küresel Fon programından Gürcistan LTD Vakfı’na aktarılan paralar da bu “Saklı” hesaba aktarılmış olabilir mi? İnternete düşen son haber bu..
Saklı’nın 5 trilyon doların sahibi olduğu söyleniyor ama dünyanın en zengin ailesi olan Rothschild ailesinin serveti ne kadar biliyor musunuz? Sadece 3 trilyon dolar..
Geçen gün mediada ilginç bir haber yer almıştı: “Sermayesinin savaşlar ve kan olduğu bilinen, servetinin bugün 3 trilyon dolar olduğu tahmin edilen Rothschild hanedanlığı, gözünü İstanbul’a dikti! İDO ve İGDAŞ başta olmak üzere belediye şirketlerini satın almak için dünyaca ünlü Yahudi para baronlarından Rothschild ailesinin Türkiye Danışmanı Dr. Yılmaz Argüden kapıyı çaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait şirketlerin satışıyla ilgilenen Rothschild’lerin danışmanı ve Yahudi düşünce kuruluşlarının temsilcileri randevu talep etti.”
Türkiye’de KOÇ’larla, Rothschild ailesi ile iş tutan, Rand’la, Soros’la çalışan bir sürü mutemet isim var.. Devletin üst düzey bürokratları arasında yer alan, özel sektörü tanıyan, ABD’de işlerin nasıl döndüğünü bilen isimlerin bu konuda söyleyecekleri birkaç söz olsa gerekir.. İnternetten tarama yapın, ilginç isimler çıkacak karşınıza.. Derin örgütlerin izlerini bu isimler üzerinden sürebilirsiniz...
Bu kadar önemli ilişkiler, siyasi, iktisadi ve stratejik ilişkiler ve bilgilere sahip kişilerin, bu oluşumlar hakkında da bir bildiği olmalı ve kim ne biliyorsa bu konuda, açıklamalıdır..
“Türkiye’nin SAKLI gerçeği” ne zaman, nasıl ortaya çıkacak bilmiyorum ama bu gerçek ortaya çıkacak..
Selam ve dua ile..



Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi