Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Kılıçdaroğlu kimin sesi!

Kılıçdaroğlu kimin sesi!

Yeniçağ gazetesinden Behiç Kılıç yazıyor: “Y-CeHaPe’nin melaikeleri Kılıçdaroğlu’nu uçuracak!..”
Behiç Kılıç, Baykal’ın “ulusalcı çizgi”de bir mücadele verdiğini, en yakınındaki kişiler tarafından, Brütüsler tarafından arkasından hançerlendiğini söylüyor.. Yani Habervaktim’de yayınlanan belgenin CHP içinden sızdırıldığını ima ediyor..
Kim kimdir karıştı.
Mesela burada Aydın Doğan Mediası nerede duruyor? Koç nerede duruyor.. Kanal D, ÇYDD Başkanı Türkan Saylan’ı “Azize” ilan etmeye kalktı nerede ise.. Kılıç’a göre “Ortaya çıktı ki; Türkan Saylan da ‘melaikeler’ safındadır!..”
Hatırlatalım, Saylan’ın mirasını, Oktay Ekşi’nin aile çevresinden biri üstlendi bu arada..
Düşünebiliyor musunuz, ÇYDD, ADD safında bir örgüt.. ÇYDD AB’cilerle, Soros’çularla iş tutuyor. PKK ile dirsek teması içinde. Karargah Evleri’ne kız temin ediyor. Misyoner örgütleri ile iş tutuyor. Laikçi, ulusalcı, Atatürkçü geçiniyor. Herkesi dinleyen, herkesi fişleyen TSK’nın bundan haberi yok! Hatta TSK içinden genç subayları örgütlüyorlar, ama kimse buna ses çıkartmıyor.. Ne menem bir iştir bu.. Ulusalcılık, Atatürkçülük bu işin neresinde.. Misyoner örgütü ile birlikte çalışan bir laikler ordusu..
Bu işin içinde şeyh de var fahişe de diyorum da inanmıyor bazıları. İşte bu cephenin, karşı mahalledeki manzarası da böyle..
Aynı Türkan Saylan, CHP’li Kartal Belediyesi tarafından adı bir Kültür Merkezine verilerek sahip çıkılan bir isim..
Yine Behiç Kılıç’a göre “Kim bu Türkan Saylan?!. Hani şu ÇYDD’nin fonları ile PKK’lı kızları besleyen hanımefendi?..”
Kılıç’ın itirazı, Saylan’ın Baykal’a kurmak istediği tuzakla ilgili..
Benim anlamadığım nokta şu. Kılıç diyor ki “Bu Y-CHP vitrini için önce Baykal’ı sonra Önder Sav’ı da kutluyorum, kim ne derse desin sonuç onların eseri.. Baykal’la, onu sırtından bıçaklayan Önder Sav’ın tek tek belirlediği CHP delegeleri, gözlerini kırpmadan PKK’lı Soros’çu kimliklere seve seve oy verdiler ve başlarına taç ettiler..” Ne dehşetli bir iddia.. Bu işleri tezgahlayan “Fareli köyün kavalcısı” kim acaba! Neden ağızları bıçak açmıyor? Korkulan ne, korkutan kim, bütün bunlar ne için!
Baykal da kendini hançerleyen Sav’la birlikte, Soros’un peşinden giden Kılıçdaroğlu’na destek oluyor ve koskoca CHP tabanı da göz göre göre bu oyuna alet oluyorsa, bu işle ilgili derin sır nedir?
CHP’nin azizesi, kendi genel başkanları Baykal’ı, ortadan kaldırmak için tedavisinde rol alan doktorların, Özal’a yaptıkları gibi fişi çekmelerini öğütlüyor..
Bu Baykal da Erdoğan’la, daha işin başında Cumhurbaşkanı pazarlığı yapılan kişi.. Şimdi de bu pazarlığı Çiller yapmaya kalkıyor Erdoğan’la. Bu fikrin BABA’sı kim artık biliyoruz.. Büyük bir misyon yüklenmeye çalışılırken, uçkur sevdasına kariyerini bitiren adam..
Sahi Sav’la Baykal’ı, Kılıçdaroğlu’nun peşine takan irade nasıl bir iradedir?
Hani bu arada “Özal Suikastı” ile ilgili, “su-i misal” verirken, yani şecaat arzedeyim derken sirkatini söylüyor..
Kartal Belediye başkanı acaba, bir inat uğruna, hâlâ, karanlık ilişkileri ve kendi genel başkanlarına suikast planları deşifre olan bu hatun kişinin adını E5 üzerindeki o kültür merkezinin adı olarak kullanmaya devam edecek mi?
Ya da Kartal Belediye Başkanı acaba bu işlerin neresinde duruyor? Yoksa o da..
Che şapkalı bir “Derviş”.. Devrim maskeli bir Glastnost ve Prestroika hareketi. Kılıçdaroğlu bu işin Gorbaçov’u değil.. Peki o zaman kim bu adam? Ve nereye kadar? Niçin böyle biri?
CHP’liler dua ile belalarını mı istiyor?
CHP derin bir el tarafından indirgeniyor mu?
Behiç Kılıç’ın bu “sorunsalı”nın cevabını aynı gazetede yazan, “CHP’li olduğu kadar MHP’li, MHP’li olduğu kadar CHP’li, aynı zamanda DP’li” Altemur Kılıç bilebilir ancak. Bu düzeni onun babası kurdu çünkü..
CHP tamam! Şimdi sıradaki gelsin. “Yeni CuHaPa” “Beyaz Türk varlığı”na armağan olsun!..
Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi