Aziz Üstel

Aziz Üstel

Zirve her geçen hafta renkleniyor

Zirve her geçen hafta renkleniyor

Fenerbahçe’yi bu sezon ilk kez bu kadar iştahlı gördüm. Sarı-Lacivertliler’in Kayserispor karşısındaki mücadelesini, kazanma hırsını beğendim. Fenerbahçe, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Ancak nedense ilk yarıda istenilen sonuçları alamadılar. Ama ikinci yarıyla birlikte çıkışa geçtiler. Üst üste gelen galibiyetler her geçen hafta güvenlerini arttırdı4’te 4 yapmalarını sağladı.

Fenerbahçe dün sezonun ilk yarısında boyun eğdiği Kayserispor önünde nededeyse hiç pozisyon vermeden oynadı. Takım savunması iyi yapıldığında, pres zamanında koyulduğunda hem rakip takımı şaşırtıyorsun, hem de top sende kalıyor. Böyle olunca da sonuca daha rahat gidiyorsun.

Fenerbahçe-Kayserispor maçı dün gece gerçekten müthiş bir mücadele sahne oldu. Fenerbahçe iştahlıydı ama Kayserispor da zaman zaman ondan aşağı kalmadı. Sevgililer Günü’ndeki mücadele tribündekileri de televizyonları başındakileri de ısıttı.

Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Babacan’ın 3.dakikadaki hatasından gelen erken gol Saracoğlu’nda Kanarya’yı coşturdu. Fener, ilk yarıda farkı arttıracak pozisyonları da buldu ama Niang ve Dia bunları gole çeviremedi. 60.dakikada Alex’in kornerden Lugano’ya attırdığı gol Sarı-Lacivertliler’i iyice rahatlattı. Ben dün gece en çok Mehmet Topuz’u beğendim. Sahada basmadık yer bırakmadı. İlk golün asistini yaptı. Kanarya’da görevini yapmayan yoktu.

Kayserispor ise karşısında böyle bir Fenerbahçe bulacağını ummamıştı herhalde. Sonuçta Sarı-Lacivertliler haklı bir galibiyet elde etti ve ikincilik koltuğunu Bursaspor’dan devraldı. Süper Lig’de bu sezon da şampiyonluk ve Avrupa’ya çıkma mücadelesi son haftalara kadar kıran kırana süreceğe benziyor. Gönül o mücadelede G.Saray’ı da arıyor ama ne yazık ki yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi