Aziz Üstel

Aziz Üstel

Tunca Toskay ile Süheyl Batum koalisyonu!

Tunca Toskay ile Süheyl Batum koalisyonu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, Balyoz darbe planı iddiasıyla yargılanan emekli Korgeneral Engin Alan’a sahip çıktı, ardından Devlet Bakanı Ali Babacan’ın 2001 ekonomik çöküntüsüyle ilgili sözlerini eleştirdi, ekonomide yapısal reformların kendi koalisyon iktidarları döneminde yapıldığını öne sürdü. Herhalde Kemal Derviş’in itfaiyeci kılığında ABD’den gelip kendilerinin çıkardığı akıllara ziyan yangını söndürmek için harcadığı çabadan söz ediyor. Çünkü Derviş gelmeden, özellikle ekonomide, Tunca Bey’in de kaptan köşkünde bulunduğu devlet gemisi, dümeni çıkmış, mercan kayalarına toslaya tıslaya giden, içindeki bütün yolcularla ha battı ha batacak haldeydi. Ama Tunca Bey, bunu unutmuş olmalı!

Emekli Korgeneral Engin Alan’a yönelik fişleme suçlamalarını da elinin tersiyle bir köşeye itip, savcılık iddianamesinin şaibeli olduğunu, buna itibar etmeyeceklerini söylüyor. Sonra da yandaş
ve tetikçi basını suçluyor. Bu iddialar hemen hemen bütün yazılı ve sözlü basında çıktığına göre medyanın tümüne yakın bölümünü hem yandaş hem de tetikçi ilan ediyor. Kendileri bir zamanlar TRT Genel Müdürü’ydü! O yıllardaki deneyimleri sonucu, yandaş ve tetikçi basının kimlerden ve nasıl oluştuğunu öğrenmiş olmalı!

Ee Tunca Bey Denizli’den basını eleştirir de Süheyl Batum durur mu? Onun yandaş ilan ettiğiyse Hürriyet Gazetesi!

Evet! Hürriyet’in 2002 yılında Tayyip Erdoğan’la ilgili olumlu haberler yapmasını bir türlü içine sindirememiş! Hele de Erdoğan’ın ağaca dayanmış resmine hepten çıldırmış! Nedense?< span class="text31" style="line-height:11,1px"> Haberlerin de ABD’den yaptırıldığını eklemiş sözlerine. Başka şeyler de söylemiş ama boşverin onları. Süheyl Batum’a, Genel Başkanının yazılı olarak “kardeşim bundan böyle konuşmayacaksın!” diye bir uyarıda bulunması gerekiyor. Çünkü Batum ne zaman konuşsa, CHP en az bir puan kaybediyor, anketlere göre! Özetle Tayyip Bay gerçekten de çok şanslı. Karşısındaki muhalefete bakar mısınız Allahınızı severseniz!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi