Ekrem Kızıltaş

Ekrem Kızıltaş

'İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...'

'İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...'

Hocamızı kaybettik... Türkiye, İslam Alemi hatta dünya Erbakan Hocası'nı kaybetti... Aklının ermeye başladığı günlerden itibaren, temelde Cenab-ı Hakk'ın rızasını talep ederek, öncelikle bir ferdi olduğu Milletinin, Ümmetinin ve bütün insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabileceği bir dünya düşüncesiyle çıktığı yolculuğu; arkasında, seleflerinden devraldığı meşaleyi kendisinden sonra da taşıyıp haleflerine aktaracak yüz binler, milyonlar bırakarak, 27 Şubat 2011 Pazar günü noktaladı.

Cenab-ı Hakk'tan niyazımız, Erbakan Hocamızı Cennetin en yüksek mertebeleriyle mükafatlandırması ve bizlere de sabırlar ihsan eylemesi...

Acımız henüz çok taze ve bir yandan da karşı karşıya olduğumuz şeyin kötü bir rüya olup olmadığını sorguluyoruz.

Ancak biliyoruz ki,'O'ndan geldik ve O'na döneceğiz.'

Ömrü vefa etseydi, yapabileceği çok daha fazla şeyler vardı mutlaka. Ancak Erbakan Hoca'nın hayatına baktığımızda, gözüken ve gözükmeyeniyle, bir insan ömrü açısından tasavvur edilemeyecek kadar çok şeyler yaptığını, dahası oluşturduğu etkilerin bundan sonra da gittikçe artarak devam edeceğini, biliyoruz.

Türkiye'de yaşayanlar açısından, özellikle de inanan kesim başta olmak üzere, sıradan insanların da eşit birer vatandaş oldukları ve her vatandaşın sahip oldukları haklara sahip olmaları gerektiği gerçeğinin Milletimiz tarafından anlaşılması ve bu ülkenin gerçek sahiplerinin ticarette, sanayide, sivil toplum kuruluşlarında, bürokrasi ve siyasetin tepe noktalarında yer almaya başlaması, Erbakan Hoca'nın sağladığı en önemli gelişmelerden birisidir...

Kendisinin de sık sık dikkat çektiği gibi; şikayetimizi mucip haller olsa da, geçmişe nispetle hiç de küçümsenemeyecek gelişmelerde Milli Görüş'ün, yani Erbakan Hoca'nın payı zannedildiğinden çok daha fazladır.

Şöyle veya böyle İslam Aleminin çeşitli ülkelerinde yaşanmakta olan gelişmelere baktığımızda, Türkiye'den ve dolayısıyla Erbakan Hoca'nın bu ülkede gerçekleştirdiği ihtilal çapındaki değişikliklerden derin izler buluruz...

Ülkelerini işbirliği yaptıkları emperyalistlerle beraber soyup soğana çeviren bir avuç azınlığın ya da diktatörlerin sularını ısıtan ateşte, Erbakan Hoca'nın katkısı inkar edilemez bir gerçektir.

Türkiye gibi bir ülkede, halkın teveccühünü kazanarak iktidar olabilen Erbakan Hoca, İslam ülkelerinin çoğunda; güya İslami bir yönetim kurduklarını iddia etseler de, sömürücülerle iş tutarak halklarına zulmetmekten geri durmayan tek parti ve tek şef yönetimlerini tarihin çöplüğüne göndermek hususundaki kararlılığın da başlatıcısı olmuştur.

Türkiye, bölge ve dünya tarihi yazılırken, kesinlikle ihmal edilemeyecek bir lideri, Erbakan Hocamızı kaybettik...

Tesellimiz, başlattığı davanın ülkemizde, İslam Aleminde ve bütün dünyada gelişerek ilerleyecek olduğuna dair inancımızdır.

Cenab-ı Hakk'tan Hocamıza gani gani rahmetler diliyoruz... Mekanı inşaallah Cennet-i a'la olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekrem Kızıltaş Arşivi