Aziz Üstel

Aziz Üstel

Oktay Ekşi’ye göre Metiner Oda TV ilişkisi!

Oktay Ekşi’ye göre Metiner Oda TV ilişkisi!

Buyurun efendim size bir komplo teorisi!

Teoriyi kurgulayan Oktay Ekşi. Hürriyet Gazetesi’nin bilmem kaç yıllık eski başyazarı, Basın Konseyi eski Başkanı, CHP’nin yeni üyesi ve olasıdır seçimlerde CHP milletvekili adayı. Hoş ekonomiyle ilgili Başbakanı övdüğü için adaylık tehlikeye girmiş olabilir!

Neyse, Gazetea24 adlı internet sitesinde Özlem Kılıç’la bir söyleşi yapmış.

Kendisine “meslektaş dayanışması çerçevesinde, Soner Yalçın ve Mehmet Metiner’in karşılaştırılması konusunda neler söylemek istersiniz?” diye soruluyor.

Oktay Ekşi’nin yanıtıysa şöyle:

“Mehmet Metiner’e birileri suikast düzenledi diye bir iddiadan haberdarım. Bu, gerçeği yansıtıyorsa, elbet Mehmet Metiner’e destek vermek hepimizin borcudur. Ama bu olay bana sanki Soner Yalçın ve arkadaşlarının başına gelenleri dengelemek için ortaya atılmış gibi geliyor! Biraz bekleyelim. Metiner’e suikast meselesi, Bülent Arınç’a suikast meselesine benziyor mu anlayalım, sonra konuşuruz!”

Buyurun, Mehmet Metiner’e yönelik suikast girişimiyle ilgili yapabildiği ya da yapmak istediği yorum bu Sayın Ekşi’nin!

İnsaf birader insaf!

Mehmet Metiner’e düzenlenen suikastın “iddia olduğunu”, başka bir deyişle, Soner Yalçın’ın tutuklanmasını dengelemek için Mehmet Metiner suikast girişiminin ortaya atıldığını söylemesi tam akıllara ziyan!!

Bakınız, ta 11 Şubat’ta polis, K.B. olarak belirtilen kişiyi, Metiner’e suikast tasarlamak iddiasıyla tutukladı! Bunu sağır sultan bile duydu; Ekşi duymamış ama! Soner Yalçın 18 Şubat’ta tutuklandı.
Daha yazacak çok şey var da, gerek yok. Yaşamının büyük bir bölümünü yazı yazarak geçirmiş, basında etiği, namusu, yansızlığı, gerçek haberciliği savunduğunu öne süren bir konseyin başkanlığını yapmış Oktay Ekşi, yandaş kavramına tıpatıp uyan bir konuma gelmiş meslek yaşamının sonunda. Hem de bir ölüm kalım sorunuyla ilgili olarak! Yazık!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi