Aziz Üstel

Aziz Üstel

45 dakikalık Galatasaray

45 dakikalık Galatasaray

Cim-Bom’un maça başladığındaki iştahını görünce bir an ligin yeni başladığını düşünmeye başladım.. Sanki haftalardır yerlerde sürünen, küme düşme hattına yakın bir bölgede olan takım gitmiş de yerine şampiyonluğa oynayan gol atmak için sabırsızlanan bir takım gelmiş gibiydi.

İlk yarıdaki bu olumlu tabloya rağmen ben yine de sahaya çıkan onbir içinde neden Milan Baros yok diye merak ettim doğrusu. Bunu Bülent Ünder’e sorsanız “Kazanan takım bozulmaz” sözünü size tekrarlayacaktır. İyi de o kazanan takım sahadayken Baros cezalıydı.. Yani istese de oynayamazdı. O halde neden onbirde değil.. Eğer Ünder maça Baros ile başlasaydı, Galatasaray ilk yarıyı 1-1 yerine 2-3 golle bitirebilirdi.

Yine de Galatasaray’ı beğendim.. İlk yarıda Arda’nın şutunun direkten döndüğünü, Servet’in boş kaleye giden kafa şutunu Hasan Ali’nin çıkardığını hesaba katarsak bu yarı 3-1 sona erebilirdi..

Maçın ikinci yarısı başlarken bu defa hızlı olan, istekli olan taraf Kayserispor’du.. Troisi’nin direği yalayan şutu 5 santim içerden gitse skor daha 52’de Kayserispor lehine dönecekti..

Bülent Ünder ikinci yarıya Milan Baros ile başladı. Ancak bu defa da ilk yarıdaki süratli, pres yapan ve pozisyon bulan Galatasaray yoktu. Durum böyle olunca da Çek futbolcu etkisiz göründü.

Hakkında yapılan spekülasyonlar, transfer dedikoduları, kalacak mı gidecek mi tartışmaları nedeni ile moralinin bozuk olduğunu bildiğim kaptan Arda Turan çalışkandı, pozisyon üretmeye çalıştı, arkadaşları forse etti..

Galatasaray ikinci yarıda kötü olmasına rağmen yine gol pozisyonları buldu. Ancak Kayserispor’un file bekçisi Gökhan yaptığı kurtarışlarla rakibine ikinci bir gol şansı vermedi..

Mustafa Sarp kötü oynamış olabilir, ancak 75’de oyundan çıkarken tribünler niye yuhalar buna da bir anlam veremedim.. Taraftar artık ne olursu olsun sezon sonuna kadar bu takımı desteklemek durumundadır.. Çünkü tribünler istedi yönetim gitti, tribünler istedi Hollandalı Frank Rijkaard gitti, tribünler istedi, Rumen Gheorghe Hagi gitti.. Yani artık gidecek kimse kalmadı.. Bu nedenle de takımda kalanlara destek vermekten başka yapacak bir şey yok..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi