Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Kanımız aksa da zafer İslâmın, öyle mi?

Kanımız aksa da zafer İslâmın, öyle mi?


Günah kasedinde, MHP’nin Aileden ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’nın başörtülü kızlara ilişkin fantezisini duymuş olmalısınız..
Yeni çıkan belgeler, ABD’nin Laden’le ilgili servis ettiği resimlerle ilgili skandalı hatırlatıyor..
Getirip Balyozcu paşayı listeye yerleştirdi. MHP’lilere meydanlarda celladını alkışlatıyor.. Bu darbeci paşalar, 12 Eylülcülerin mirasçıları değil mi? Bayrak Harekat Planı’nı kopyalayıp, ona göre hazırlık yapmadılar mı? Dün MHP’lileri fişleyip icabına bakmaya hazırlananlar, bugün birileri tarafından baş tacı edilmeye çalışılıyor.. MHP MHP olalı böyle zulüm görmemiştir herhalde..
MHP milletvekili Atılgan, evine başörtülü misafir gelen astsubayı 3 ay askeri istihbarata adım adım izlettirmiş. Atılgan, astsubayı ‘alkol’den ‘el sıkışma’ya kadar bazı testlerden de geçirtmiş. Dahası binbaşılık döneminde ‘Arka koltuktaki türbanlı’ için ‘av’ başlatmış.
Bunlar 312 General davasındaki isimler arasında aynı zamanda..
MHP milletvekili Kürşat Atılgan’ın tuğgeneral olduğu dönemde, bir otomobilin arka koltuğundaki “türbanlı”nın peşine düştüğü ortaya çıktı. Abdullah Öcalan’la Şam’da aynı binada oturduğu ve MİT’in Öcalan’a yönelik operasyonunu deşifre eden telefon konuşmasını yaptığı iddiaları ile gündemde olan MHP’li emekli Tuğgeneral Kürşat Atılgan’la ilgili Bahçeli’den bir açıklama bekliyor MHPliler..
Bu işleri anlamak zor. Ecevit’i tasfiye edip, “üzerine beton döküp”, yerine Aygün’ü geçirmek isteyenler şimdi CHP listesinden aday..
Bu millete el birliği ile cellatlarını alkışlatıyorlar.. MHP ve CHP bu konuda birbirine çok benziyor.. Soğuk Savaş döneminin vuruşan kanatlarının arkasındaki güçler, meğerse derin devlette kardeşmiş, yönetici kadro olarak. Ve birileri yıllarca bu memleketin çocuklarının kanları ve gözyaşları üzerine kendilerine servet ve iktidar üretmişler.. Sağ-sol, Alevi-Sünni, Kürt-Türk kavgası bu çetenin işi imiş. Bir kanadın üzerine komünist, ötekisine faşist, bir diğerine mürteci yaftasını asıp, ellerine silah verip sokağa salanlar kimmiş? “Türk aleminin en büyük düşmanı komünistliktir, her görüldüğü yerde ezilmelidir. Mustafa Kemal Atatürk” yazılı levhalarla meydanları donatanlarla, “Bursa Nutku”nu okuyarak insanları kışkırtanlar aynı çevrelermiş demek ki. Bizim çocuklara da Balıkesir Hutbesi düşüyordu bu paylaşımda..
MHP’nin tartışmalı biçimde aday yaptığı Balyoz davası tutuklu sanığı emekli Korgeneral Engin Alan’ın da benzer bir çalışması ortaya çıkmıştı. Engin Alan’ın Kolordu Komutanı olarak imzaladığı 24 Aralık 2002 tarihli ‘Kategorili Personel İşlemleri ve İrticai Faaliyetler’ başlıklı yazıda, 2002 seçimleri sonrasında irticai faaliyetlerde artış olduğu savunularak “Resmi bayram, bayramlaşma ve yemekli toplantılara eşleri ile birlikte katılmaktan kaçınan personel üzerindeki takip ve kontrolün yoğunlaştırılması”, “TSK personelinin takip edilmesi ve ev ziyaretleri adı altında fişleme ziyaretleri yapılması”, “Milli Güvenlik Dersi hocaları aracılığıyla İmam Hatip liselerinde okuyan kız çocuklarının türban takıp takmadıklarının takip edilmesi” emri veriliyordu.
Zorla içki içirip, karısının başını açtırıp, baloda dans ettirmişler. Zulme bakar mısınız? Evinde Kur’anı Kerim var diye fişlemişler kişileri. Şam’da, Apo’yla komşu olan zat da bu partiden aday! 27 Ekim 2004 tarihinde Tayyip Erdoğan’ın oturduğu Keçiören Subayevler Mahallesi’ndeki Aksa Camii minaresinin ‘alem’ine çarpan uçağın kol komutanının MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan olduğu da yazılıp çizilmişti bir aralar. O bu suçlamayı kabul etmiyor. “Tatbikattı” diyor. Takibatla ilgili ise, emir komuta içinde olmuş her şey. Ve izlenen kişiyi korumaya çalışmış..
Manzara bu. Bu cepheden son haber, Kur’an-ı Kerim fişlemesi ile ilgili. 2011 Ağustos Şurası’nda Hava Kuvvetleri Komutanı olacağı tahmin edilen Org. Bilgin Balanlı’nın, dindar subayların evine sık sık baskın yaptırdığı, evlerde bulunan Kur’an-ı Kerim’leri suç delili sayıp sahiplerini TSK’dan attırdığı ortaya çıktı. Çankırı Garnizon Komutanı Albay Engin Kabadaş’ın, emirle subay eşlerine miting gibi siyasi seminer vermesi ve AK Parti aleyhine ağır ifadeler kullanmasından sonra, Eskişehir’de Hava İstihbaratçı emekli Albay Hakan Büyük’ün çiftliğinde ele geçirilen belgeler arasından askerin seçim çalışmaları hakkında belgeler çıkmıştı.
Bilvanis Çiftliği rezaletine gelmedik daha. Bu adamlara göre irtica PKK’dan daha tehlikeli. Onların irtica dediği sizin inanç ve tarihiniz değil mi be kardeşim?.. MHP’li gençler “Ya Allah, bismillah, Allahu ekber”, “Kanımız aksa da zafer İslâmın” sloganlarını bunun için mi atıyorlardı!?.
Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’ndan tutun Apo’yla derin ilişkiye, oradan irtica maskesi arkasında din düşmanlığına, Bilvanis Çiftliği skandalına kadar varan bu planlarla MHP’nin ne ilişkisi olabilir?.. Ülkücüleri MHP’ye mecbur eden şey nedir, hâlâ anlamış değilim. Neden Muhsin Başkan’ı bıraktılar ve neden BBP’yi denemiyorlar? “Bu ifritten sualin, kılını çekmez akıl!”
Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi