Rahim Er

Rahim Er

CHP’nin başına Haberal, MHP’nin başına Alan!

CHP’nin başına Haberal, MHP’nin başına Alan!

> MHP’nin CHP kazanında eritilmek istenmesi ülkücüler için azaptır.

Önce CHP genel başkanı Baykal’ın kaset bulaşıklığı ortaya çıkmıştı. Beklenirdi ki artık seçimlerde aday olmasın. Kolu-kanadı budandı, buna rağmen Antalya’dan aday. İşin garibi MHP’lilerin kasetleri hakkında yorum yapması.
Şimdilerdeyse bazı MHP üst düzey yöneticilerinin skandalları ortalıkta. Hadise, ülkemiz adına utandırıcı bir biçimde dünya basınında.
Hem CHP ve hem de MHP’de yaşanan bu olaylar için denen şu:
Özel hayata müdahale edilmiştir! Bu denmekte ve bir sürü çürük laf sıralanmakta.
Tabii ki kimsenin bir başkasının günahını yayma hakkı yoktur. Hele onun evine, odasına, bürosuna kamera koyma hakkı hiç yoktur. Kayda alıp internette yayınlamak iddia edilen zina günahı gibi ayrı bir büyük günahtır.
Ama faillerin hiç mi suçu yok? Sen iktidara talip bir partinin genel başkanı olacaksın, fakat yaşına ve mevkiine bakmadan evli bir kadınla dilleneceksin. Sen milliyetçi ve mânevi değerlere sahip bir partinin yönetim kadrolarında yer alacaksın ama fütursuzca hovardalık yapmaktan sakınmayacaksın!
Böyle bir hadisenin kabulü mümkün mü? Şayet dinî nikâhlı eş deniyorsa o zaman da bunun hukuki meşruiyetine çalışsaydınız!
Hadise en baştan beri tezgâhtır, tertiptir.
Olmayan şeyler tertip edilmedi.
Olanlar tanzim edildi.
Makro plan, AK Parti’dir. Bu partiyle liderinin yolu kesilmek istenmekte. Baktılar ki Deniz Baykal ile hedeflerine varamayacaklar, baktılar ki Devlet Bahçeli’yle umduklarını bulamayacaklar, o zaman kirli çamaşırlar pencereden sokağa saçıldı. Son olayla MHP seçmeni CHP’ye kanalize edilmek istenmekte. Şu an Devlet Bahçeli de budanmıştır. Fakat plan bundan ibaret değil. Bakmayın öyle gülemediğine, bağırıp-çağırdığına. Devlet Bahçeli, terbiyeli ve mahcup bir insandır. Kemal Kılıçdaroğlu, hali ortada, konu mankeni. Rolü bitince yollanacak. Arkadaki derin gücün başrol oyuncusu değildir. Arkada Ergenekon ve İttihad Terakki zihniyeti var. Yerli değerlere düşmanı bu zihniyet, MHP’nin başına Engin Alan ve CHP’nin başına da Mehmet Haberal’ı getirme peşinde.
Nihai gaye milletin özüne dönüşünü engellemektir.
Hedefe giden her yolu mubah saymaktalar.
Bu itibarla Devlet Bahçeli’nin gerçekleri göremeyip Tayyip Erdoğan’ı tenkit edeyim derken İsmet İnönü, Süleyman Demirel müdafii kesilmesi MHP tarihine aykırı ve kendi adına büyük talihsizliktir.
Seçimin sonucu bellidir. İktidar açık ara kazanacak. CHP ve MHP’de ise iç hesaplaşmalar yaşanacaktır.
Mevzubahis iki parti birbirine benzetilip tek parti yapılmak istenmekte. Bu da Ergenekon’un negatif çılgın projesi. Ülkücülerin bunu hazmetmesi imkânsızdır. MHP’nin CHP kazanında eritilmek istenmesi onlar için azaptır. Ülkücüler, MHP’nin CHP olmasına izin vermeyeceklerdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rahim Er Arşivi