Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Asıl kaset stoğu, Balyoz davasında

Asıl kaset stoğu, Balyoz davasında

Ben hep söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Daha Ergenekon ve Balyoz davası bir başlangıç.

Bu davadan o kadar çok dava çıkar ki.. Bu dava metestaz yapar, başka davalar doğurur. Hatta daha önce görülen birçok davanın yeniden görülmesi gerekir..

Balyoz davasında darbeci çete, bütün vali ve vali muavinlerini, kaymakamları, anlayacağız üst düzey bürokratların tümünü, hatta odaların başkanlarını, anlayacağınız adına Mega Player denilen, çoğunu her gün ekranda gördüğünüz binlerce kişiyi fişlemiş.. Gazeteci, işadamı, vakıf, dernek, oda yöneticisi, elçi, bilim adamı, yok yok..

10.000 kişiden daha az değil bu liste. CHP’li Çetin Soysal NTV’de açıkladı. “Listeyi gördüm, AK Partili Bakanlar dahil 3000 isim var” dedi. Bürokrat, diplomat, iş ve basın dünyasını da katarsanız bu rakamı bulursunuz. Hatırlarsanız, İnan Kıraç 3 ay önce Baykal’a “yakın çevresini tasfiye etmesini” istedi. Anlayacağınız Baykal’ı kim niçin gönderdi ise, Bahçeli’yi de birileri onun için göndermek istiyor.. Baykal’ı götüren irade, Kılıçdaroğlu’nu getiren iradedir.

Anlayacağınız herkes var. Karşısına not düşülmüş, “Kadın pazarlar”, “sübyancıdır”, “para ile her şey yapar”.. Kellifelli adamlar bunlar. Ve eklemişler, “Güvenilir, bizdendir”.

Bir kısmının isminin karşısına not düşmüşler, “irticacıdır” diye.. Bir kısmının isminin karşısında “irticacı görünür, karısı başörtülü, Kur’an kursunda hoca, ama bizdendir”, “İmam Hatipli, daha önce vakıf ve cemaatlerde çalışmış, ailesi türbanlı, ama bizdendir.” Bir de böyleleri var. “Bizdendir” dediklerinin çoğu CHP ve MHP’li!

Bu kaset işi fazla sulandırıldı.. Kaseti olmayan adam zor bulursunuz tepelerde.. Baksanıza, MHP’de 15 Genel Başkan Yardımcısından 10’unun kaseti çıktı. Ötekiler ne durumda bilmem..

Milletvekili olacaklara da hatırlatayım, sizin de defalarca kapınızı çalacaklar.

Ben bunu yıllar önce yazdım. “Piyasaya kız yetişmiyor” diye, MİT kadrosunda çalışan manken-hostes kızlardan söz etmiştim.. Manken Ajanslarına dikkat çekmiştim. Dil bilen, uzun boylu, yakışıklı, üniversite mezunu kızlar. Büyük işadamlarının danışman kadrosunda tutulan, Ankara’da ve diplomatik merkezlerde, yerel yönetimde iş takib eden iş kadını tipli asistanlar. MİT beni mahkemeye verdi.. Sonra ÇYDD, Karargah Evleri, Sauna Çetesi olayı patlak verdi..

Media patronu yakını olanlar sorsunlar onlar bu piyasayı bilir. Nazlı hanım mesela bir de bu işi kurcalasa. Sorun bakalım, Doğan Grubu, Ciner Grubu, o zamanki Sabah-Yeni Asır Grubu, Kara Mehmetler Grubu, Uzanların magazin muhabirleri sadece magazin haberi mi yapıyorlardı!?. Ilıcaklara geçen magazin muhabirlerinin anlattıklarını hatırlayacaktır.

Kasetler çekilir, ardından Media tetikçileri devreye girer, pazarlıklar yapılır.. Reklam anlaşmaları, satışlar ve daha neler neler.. Askerler zaten herkesi fişliyor. Hem rejim karşıtı isen ve hem de bu işlere bulaşmışsan, seni sağarlar artık!..

Uzanların kaset kolleksiyonu nerede? Sauna Çetesinin kasetleri nerede?

Bu işler bazen yapılmış, bazen yaptırılmıştır.. Bazı kasetler, zaman içinde bazı kasetlerle çoğaltılarak takas edilmiştir.. Bu işin bir piyasası var.. Piyasada bir dehşet/suç dengesi var. Bazı isimlerin kasetleri onun için açıklanmıyor..

Zaten bazı fuhuş evlerinde, Sauna Çetesinin yaptığı gibi, gelen-giden herkes kayda alınmış..

Bu iş o kadar ayağa düştü ki, dış istihbarat da bu işe bulaştı, Mafia da. Bu işin içinde bilim adamları da var, yargı mensupları da.. İşadamı, diplomat, gazetesi, fark etmiyor..

Yani demem o ki, bu kasetleri sizin çekmenize gerek yok. Hedefteki adamın adını söyleyin, parasını ödeyin size servis etsinler. Yurtiçinde mi istersiniz, yurtdışında mı? Bazılarının tek bir kasedi olmasa gerek.. Emniyet ele geçirdiği kasetlerin arşivini nerede tutuyor. MİT’in, Jandarmanın elindeki kasetler nerede? Silindi ya da imha mı edildi dersiniz. Çeken ve arşivleyenlerin bu kasetlerin kopyasını almadığından emin misiniz?

Belediye Başkanları, İmar Komisyonu üyelerinden başlayarak üst düzey herkes bu açıdan yoklanmıştır.. Para, kadın ve silah bu piyasada ciddi anlamda iş yapıyor.. Kimi zaman içinde kendi çetesini kurup Mafiayalaşmıştır.. Uyuşturucu işine bulaşmıştır.

İçeride utanan bazıları, Avrupa’ya, Asya’ya tura götürülüp iğfal edilmiştir.. Eşini boşayıp, ailesini terk edip bu işe giren de var, bu işi hobi haline getiren de..

Piyasada o kadar çok kaset var ki, birçok ünlünün yeni kasetlerini çekmek artık sadece bir hobi. Yoksa söyleyin size temin etsinler..

Balyozdaki fişleri o bürokratlar görse dudakları uçuklar herhalde.. Herkes her şeyi biliyor. Bazı kasetler ortaya çıkmıyorsa, zamanını bekliyordur.. Selâm ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi