Cemal Nar

Cemal Nar

Taş Düşsün Başınıza İmam Hatip Kadar

Taş Düşsün Başınıza İmam Hatip Kadar

Burada “CHP islah da olmaz, iflah da” diye epey yazmıştım. Bu mazlum milletin bedduasını almış, alim ve evliya düşmanı bu parti hakkında yazı yazmaya değmez diyordum. Ve aylar geçiyor, Kemal Kılıçtaroğlu nam şövalyenin meydanlardaki gülünç vaziyetine bakıyor, dilim titrese de elime sahip olarak bir şeyler yazmıyordum.

Allah Teâlâ’nın bana verdiği Habervaktim meydanında yazma nimetini dinime ve dünyama faydası olmayan boş fikir ve hareketlerle boşu boşuna harcama nankörlüğüne düşmemeliyim, malayaniden yüz çevirerek kendi gündemimi yazmalıyım dinim ve medeniyetim adına diyordum.

Bak yine yapamadım.

Nerden bileceksin bu CHP’nin tam da seçim zamanı bu kadar da akılsız ve mantıksız davranabileceğini?

Biz bu partinin kafası şeytan gibi çalışır zannederdik, yanılmışız. Demek bunun perde arkasında din ve medeniyet düşmanlığında, millete tuzak kurmada, “irtica” yaygaralarıyla malum çevreleri kışkırtmada, solculuk, anarşistlik ve terör destekçiliğinde, şimdilerde ırkçı bölücülerle işbirliği gibi akıl almaz işlerde, şeytana pabucunu ters giydiren adamlar varmış, biz onları kendileri sanırmışız.

Mesela arkalarında Demirel varmış, görmemişiz 28 Şubata kadar. O da bizim körlüğümüzmüş maalesef…

Şöyle dediğinizi duyar gibiyim: “Peki arkadaş şimdi ne oldu da kalemini kirletiyorsun bu parti ile?”

Ne olacak, yine beni can evimden vurmaya çalışıyor. Bir şey yapamaz yapamamasına ama, beni kızdırmaya yetiyor bu fiskeleri işte.

“gene ne yapmış?” diye sormanıza gerek kalmadan söyleyeyim, İmam Hatiplerle uğraşmış. Eceli gelmiş anlaşılan…

Gazeteler birkaç gündür yazıyor: CHP’nin seçim vaadi için hazırladığı Eğitim Raporunda imam-hatip liselerinin kapatılmasına yol açacak ifadeler yer aldı. CHP iktidara gelmesi halinde “ihtiyaç fazlası” diyerek yaklaşık 470 İmamHatip Lisesi’ni kapatacağını açıkladı.”

Hoppalaaa!

Tam da seçim zamanı bu açıklama.

Ne anlama gelir?

Dindar ve muhafazakar halktan umut kesme ve keskin din düşmanı ulusalcıları kazanma çabası mı? Yahu onların gidecek başka yerleri yok, sen kimi küstürüyorsun?

Muhalifleri para verse yaptıramazdı bu saçmalığı onlara. Çok garip, bir parti bu kadar mı kendine düşman olur?

Hiç şaşırmayalım, Allah dilerse işte tam da böyle olur…

Yahu siz hiç akıllanmayacak mısınız?

Bu sizin dediğinizi bütün darbeciler yaptı. 28 Şubat denedi en son. Sonuç ne?

Bitti dediğiniz İmam Hatip Liseleri yeniden toparlandı. Eski gücüne doğru emin adımlarla yürüyor. Her gün güçlenerek eğitim alanında yoluna devam ediyor elhamdu lillah..

Darbelerin yapamadığını siz nasıl yapacaksınız ey milletten oy isteyen CHP?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi