Erdal Şafak

Erdal Şafak

Eklerimiz

Eklerimiz

Bu satırları yazarken bir yandan da -gözlerim açık- İstanbul'u dinliyorum: Sıcak, nemli, bomboş bir şehir. Tatil havasına girmiş bile.
Ama uzun ve yorucu mu yorucu bir seçim dönemini (Dile kolay; Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve BDP'li bağımsızların 3.5 katı yorulduk. Zira AK Parti, CHP ve MHP mitinglerinin tümünü, BDP'lilerin ise Doğu ve Güneydoğu ile Batı'da büyük kentlerdeki mitinglerini izledik) geride bırakmış bizler, yani ben ve arkadaşlarım için tatil henüz yakınlaşmamış bir düş.
Yüksek Seçim Kurulu'nun kesin sonuçları ilan etmesinden sonra Meclis toplanacak ve milletvekilleri ant içecek...
Başbakan Erdoğan yeni hükümeti kuracak, programını hazırlayacak, Meclis'te okuyacak...
Yeni hükümet için güven oylaması yapılacak...
Nereden baksanız, en az üç haftayı daha dolu dolu geçirtecek bir gündem.
İşte ondan sonra nöbetleşe tatil programı yapmaya başlayabileceğiz.
Tabii Başbakan Erdoğan hemen iç ve dış gezileri başlatmazsa.
Neyse.. "Tatilin hayali bile güzel" diyerek Ek Yayınlar Yönetmeni Elçin Yahşi ve Günaydın Yayın Yönetmeni Şirin Sever'le hafta içinde bir araya geldim. "Eklerimizi ve Günaydın'ı biraz havalandırın" dedim, "Yazlık Cumartesi, Yazlık Pazar, Yazlık Günaydın yapmaya çalışın. İzmir'in imbatını, Alaçatı'nın rüzgârını, Bodrum'un çılgın gecelerini, Antalya'nın masmavi sularını sayfalarınıza taşıyın..."
Biliyorum, aslında hazırlıklarını çoktan yaptılar. Ama seçimler, havaların geç ısınması, okulların kapanması, sınavlar -ki hâlâ bitmedi- derken tatil mevsimi epeyce ötelenince Ege, Akdeniz sahillerini günlük ve hafta sonu eklerimizin sayfalarına taşımak da gecikti.
Ah, unutmadan; bu yazdan itibaren Karadeniz sahillerini de ihmal etmeyeceğiz.
Ah, yine unutmadan; Egeliler'e ve tatillerini Ege sahillerinde geçirenlere müthiş bir sürprizimiz olacak. Yakında.
Uzunca süren toplantıdan sonra Elçin ve Şirin'i uğurlarken, yüzlerine değil ama içimden "Ben çok şanslı bir genel yayın yönetmeniyim" diye mırıldandım, "İyi, çalışkan, başarılı insanlarla çalışıyorum."
Elçin ve Şirin'in şahsında tüm hafta sonu ekleri ve Günaydın ekiplerine teşekkür ederim. Ve tabii magazin servisimizin gecesigündüzü, yazı-kışı olmayan çilekeş elemanlarına da. Hepsi sağ olsunlar, var olsunlar...
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Şafak Arşivi