Tadında bırak Hakan!..

Tadında bırak Hakan!..

Kişi, zamanı gelince bırakmasını bilmelidir.. Hangi görevde olursa olsun, hangi kulvarda koşarsa koşsun!..
Siyasette de, işte güçte de, sportif faaliyetlerde de durum aynı olmalıdır.. Mesela; Süleyman Demirel 85'ine merdiven dayamıştır ama birisi çıkıp da "Hadi buyrun gelin Başbakan olun" dese, adeta balıklama atlar!.. Bu misalleri çoğaltabiliriz..
Bu satırları neden yazıyorum?. Hakan Şükür için..
Hakan Şükür, biliyorsunuz ki 37 yaşında. Bu sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda da önemli pay sahiplerinden!.. Ama şu an canı oldukça sıkkın. Kendi ifadesinden öğreniyoruz, Galatasaray'ın vefasızlık yapıp kendisinin satış listesine konmuş olması Hakan'ı üzmüş..
Hakan'ın kontratı bitti.. 1 Haziran'da serbest kalıyor.. Bu saatten sonra da Galatasaray artık bitti gibi.. Başka takımlara gidebilir mi?.. Elbette gidebilir, yurt dışına da gidebilir.. Ancak ne kadar başarılı olabilir?.. Cahit Sıtkı'nın dediği gibi, "Yaş, Otuzbeş"i geçmiş!..
Bence artık tamam demeli! Futbolseverler onu "Galatasaraylı kral Hakan" olarak hatırlasınlar!.. "Yıllarını verdiği takımının yöneticileri ona vefasızlık yapmış olsalar da!.."
önemli olan milletin gönlünde yaşamak..
O yüzden de diyorum ki;
Koy noktayı Hakan!.
İşi tadında bırak değerli kardeşim..

MAçIN öZELİ, BİLMEM NESİ OLMAZ!..
Milli Takım, başlamasına çok az bir süre kalan EURO 2008'e özel maçlarla hazırlanıyor.
Bugünkü rakip Finlandiya..
Son oynadığımız Uruguay maçındaki dağınık oyunu tekrarlarsak, Finlandiya önünde de zorlanırız..
Uruguay maçını izledik.. Ne yazık ki galip geleceğimiz maçı kaybettik. Maç sonrası yapılan yorumlar da komik. Efendim özel maç!.. Yahu kardeşim maçın özeli olur mu?.. Hem de uluslararası anlamda.. ülke temsil ediliyor neticesinde.. Lakayd düşünmeye kimsenin hakkı olabilir mi?.. Sonuç itibariyle Milli Takım daha dikkatli oynamak zorunda.. Milletimizi temsil ediyor.. Şaka değil..


Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi