Cemal Nar

Cemal Nar

İsrail Taşınmalı Bölgeden

İsrail Taşınmalı Bölgeden

Çok şükür hükümet İsrail’e ilk dersini verdi. Gerisi de gelir inşallah. Bu terörist devlet, hak ettiği aşağılanmayı ve dışlanmayı açıkça görmeli ve alçakça yaşamalı. Böylece haddini bilmeli.

“Mavi Marmara” gemisine yaptığı korsanlığın ayıbı en Gazze kadar çirkindi ve cezalandırılmayı hak etmişti. BM araştırmasında önce suçlu gözüküyordu. Sonra müttefiki çirkin Amerikalılarla ne ettilerse ettiler, süreyi uzatarak unutturmaya çalıştılar ve sonuçta lehlerine bir karar çıkarttılar. Dananın kuyruğu da burada koptu ve suratlarına çalındı karar Türkiye tarafından. Yeri gelmişken biz de kınıyor, hatta tel’in ediyoruz.

Artık İsrail bizim için “dost ve müttefik ülke” değil çok şükür. Bunun ayıbından da kurtulmuş olduk böylece.

Bunun arkası gelmeli ve bu hukuk tanımaz ve haddini bilmez devlet daha bir aşağılanmalı ve dışlanmalı bölge ülkelerince. “Arap Baharı” ile iş oraya doğru gitmekte zaten. Araplar, başlarındaki kukla yönetimlerden kurtuldukça İsrail ile olan ilişkiler gerçek rayına oturtulacak ve bu kan emici vampir devlet bölgeden hak ettiği cevabı alacaktır. Orada huzur içinde yaşayamayacaktır İsrail artık…

En iyisi İsrail bölgeden taşınmalı. Onu oraya çıbanbaşı olarak koyanlar da yardım etmeli buna. Topu topu 5 milyon Yahudi. Gerisi zaten Arap. Nereye giderlerse gitsinler, bir şehirlik bir devlet. Yer mi bulunmaz?

Bu kendileri için de iyi olur, bölge için de, dünya için de.

Kendileri için de iyi olur dedik, zira haf yüreğim haf yaşanmaz ki? Hangi bir korku ile geçecek geceler? Katil suçunu biliyor. Terör estiriyor etrafında. Oysa atalar “keser döner sap döner, bir gün gelir hesap döner” demişler. Bölge halkı haklı olarak öldürülen bebelerin ve babaların hesabını soracak elbette o katil devletten.

Vardır bizim böyle zalimseverlerimiz. Şimdi biri kalkacak ve bayatlamış lafları sıralayacak “halkın ne suçu var, devlet ve hükümetin yaptıkları halka ödettirilemez.”

Öyle mi?

Kim seçti onları?

Kim destekledi?

Kim karşı çıktı yapılan zulümlere?

Kim aynı katilleri tekrar tekrar iş başına getirdi?

Kimin çocukları bu terörist askerler?

Geç bu bayat lafları…

O halk da eli kanlı katillerin destekçisi olarak suça ortaktırlar, o kadar.

Evet, bölge için de iyi olur İsrail’in taşınması.

Bunu izaha gerek var mı? Bir seven var mı onları bölgede? Bu kadar mazlumun içinde bir kötü komşu kovulmayı hak ediyor. Nereye gidiyorlarsa gitsinler. ABD Arizona çölünden bir yer ayırsın mesela. Bir yer bulamazlarsa geldikleri yerlere geldikleri gibi gitsinler…

Dünya için de çok iyi olur bu taşınma. Bu yüzden BM’nin itibarı beş paralık olmaktan kurtulur. ABD ve AB ülkeleri de sanırım rahat bir nefes alır. Azıcık huzur bulur dünya…

Bir silah fabrikatörleri üzülür ancak, bir vampir yoldaşlar üzülür, ama varsın üzülsünler onlar da…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi