Ahmet Çakar

Ahmet Çakar

Sezonun en iyi maçı

Sezonun en iyi maçı

Galatasaray Eskişehirspor karşısında son haftaların en iyi futbolunu oynadı. Üstelik bu sezon bizim seyrettiğimiz en güzel maçlardan biri oldu. Sarı-kırmızılılar gerek seyircisi gerek oyuncusuyla inanılmaz bir iştah içinde. Bu iştahın da baş sorumlusu Melo. Hem takım arkadaşları hem seyirciyi havaya sokmakta Brezilyalı'nın üstüne yok.
Galatasaray'ın ilk golünü bir duran toptan Gökhan Zan attı. Aynı Gökhan Zan attığı golden bir-iki dakika önce öyle büyük bir hata yaptı ki az kalsın Galatasaray maça yenik başlayacaktı. Ujfalusi, Gökhan Zan'ın hatasını kapattı; sonra da Galatasaray'ın golü geldi.
Eskişehirspor kalecisi İvesa ve göbekte oynayan savunma oyuncularının boy ortalaması 1.95 metre. Buna rağmen dün gece yedikleri gol, anlaşılır gibi değil. Selçuk'un altıpasa düşen topunu herkes seyrediyor, ama en önemlisi kaleci İvesa seyrediyor!
Galatasaray'ın takım savunmasını da beğendik. Rakibe fazlaca pozisyon vermediler ve 1-0 öne geçtikten sonra Melo ile ilk yarıda yakaladıkları pozisyonu gole çevirseler sonuç çok daha farklı olabilirdi.
Ama Galatasaray için hala bir organizatör oyuncu eksikliği var. Bu role soyunabilecek en önemli isim de meziyetlerinden dolayı Engin Baytar. Ama bütün meziyetlerinin yanında zaman zaman sinirlenip çok tuhaf işler yapabilecek bir ruh haline sahip...

ESKİŞEHİRSPOR CAN YAKACAK
Eskişehirspor ligin çok önemli takımlarından biri haline gelmiş. Kötü goller yediler ama önümüzdeki haftalarda çok fazla takımın canını yakabilecek bir kadro kalitesi ve oyun anlayışları var.
Dün gece hakem Tolga Özkalfa'yı başarılı buldum. Selçuk İnan'la rakibi Veysel Sarı'nın boğuşmasına gerekli müdahaleyi yaptı. Oyuncuları oyundan atsa, karar yanlış olurdu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Çakar Arşivi