Zeki Ceyhan

Zeki Ceyhan

Ağır hasarı sıvamak!

Ağır hasarı sıvamak!

Şike yasası AKP içinde bugüne kadar tanık olmadığımız ölçüde görüş ayrılıklarının bulunduğunu ortaya çıkardı! Yani AKP'nin içindeki çatlaklar iyiden iyiye belirginleşti!

Ne var ki AKP'liler bu çatlakları ya görmek istemiyorlar ya da var olan çatlakları yokmuş gibi göstererek kamuoyunun gözünü boyamaya çalışıyorlar! Kaba tabirle çatlak falan yok diyorlar!

AKP'de herkesin görüşünü özgürce açıklayabileceğini söylüyorlar!

Yaptıkları, depremden ağır hasarlı çıkan binanın çatlaklarını sıva ile kapatarak sağlammış gibi göstermeye çalışan şuursuz vatandaşın yaptığından farksız!

Şuursuz vatandaş nasıl ağır hasar çatlaklarını sıva ile kapatarak hem kendisini hem de başkalarını kandırıyorsa kimi AKP'li yöneticiler de parti içinde baş gösteren görüş ayrılıklarını birkaç demeç ile sıvayıp sanki bir şey yokmuş gibi saklamaya çabalıyorlar!

AKP'de çatlak var diyenler temennilerini söylüyorlarmış!

Yani AKP'de çatlak yokmuş da bizler dışardan AKP'de çatlak olsun diye temenni ettiğimiz için öyle konuşuyormuşuz!

Yahu görünen köy kılavuz ister mi?

Başbakan bir telden yardımcısı bir telden çalıyorsa çatlak yoktur da ne vardır? Partili milletvekilleri bir telden çalarken grup yöneticileri bir başka telden çalıyorsa o partide çatlak yoktur da ne vardır? AKP'de herkesin görüşünü özgürce açıklayacağını savunan AKP'li yöneticilere sormak isteriz:

Madem bu kadar özgürlük yanlısınız, o halde yasanın yeniden geçip geçmemesi konusunda da milletvekillerini serbest bırakabilir misiniz?

Yani Şamil Tayyar'ın da dediği gibi bir oylamaya var mısınız?

AKP'de bir çatlak yoksa bugüne kadar Cumhurbaşkanı Gül ile yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen AKP'liler bugün niye birbirlerine düşmüşlerdir? "Efendim Cumhurbaşkanımız tarafsızdır, O'nu nasıl AKP'li kabul edersiniz" diye soracaklara çok kısa bir süre önce piyasaya servis edilen senaryoları hatırlatmak isteriz!

Hani Erdoğan'ı Çankaya'ya, Gül'ü Başbakanlığa münasip gören senaryolar var ya! Bu senaryoları piyasaya servis ederken Cumhurbaşkanı taraflı da biz soru sorunca mı tarafsız oluyor?

Evet, beyler AKP önemli sıkıntılar yaşıyor ve çatlaklar uzaklardan bile fark ediliyor! Bunlar sıva çatlağı değil kolon çatlağı kolon!

Hiç boşu boşuna çatlak yok diye kendi kendinizi kandırmayın!

Bakın ağır hasarlı olup da sıva ile sağlammış gibi gösterilen binaların şimdi elektrikleri, suları, doğal gazları kesiliyor!Korkarız ki sizin de oylarınız kesilmek zorunda kalınacak!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeki Ceyhan Arşivi