Erdal Şafak

Erdal Şafak

İç sayfalarımız

İç sayfalarımız

SABAH'TAN MEKTUP
Büyük SABAH Ailesi'nin değerli üyeleri; sizlerden gelen mesajlar, gazetemizin iç sayfalarına getirdiğim yeni düzenin hem oturduğunu, hem de genel kabul gördüğünü ortaya koyuyor.
Gönderdiğiniz elektronik mektuplardan birkaç örnek vereyim:
* "Sabahları kahvaltı masasına oturduğumuzda artık korkmadan sayfaları çevirebiliyorum. Çünkü üçüncü sayfadan kan, cinayet, tecavüz izleri tümüyle silindi. Diğer gazetelerin aksine SABAH'ın üçüncü sayfası artık güne sinirli ve moralsiz başlamama yol açmıyor. Teşekkürler."
* "Bizim evde gazete akşamları okunur. Çünkü gün içinde işyerine alırım, akşam eve götürürüm. Eskiden gazeteyi eve götürmeden önce bazı sayfaları yırtmak zorunda kalırdım. Çocukların görmelerini ve okumalarını sakıncalı bulduğum bazı haberler ve fotoğraflar yüzünden. Artık gazeteyi eksiksiz eve götürebiliyorum. Sağolun."
* "Eşim eskiden sık sık uyarırdı: 'Aman bu çıplak kadın fotoğraflarını çocuklar görmesin...' Sonra da sizi alabildiğine eleştirirdi: 'Kadın bedenini ticari metaya dönüştürdüler...' Size iletmeme bile gerek kalmadan bu eleştirilerin gereğini kendiliğinizden yerine getirdiniz. SABAH artık tam bir aile gazetesi..."
***

Hem de sadece haber vermekle, birbirinden değerli yazarları sayesinde olayların perde arkasını aktarmakla yetinmeyen; Türkiye'nin en iyi, en taze sağlık haberleriyle kamuoyunu tıptaki gelişmeler konusunda aydınlatan, hemen her gün sayfalara serpiştirmeye önem verdiğim hayvan haberleri sayesinde de çocuklarımıza daha küçük yaşlarda dört ayaklı veya kanatlı can dostlarımızı sevdirmeye özen gösteren bir gazete haline geldi SABAH.
O kadar ki, "Size sadece SABAH yeter" dediğimde, lütfen bunu bir slogan değil; gerçeğin ta kendisi olarak algılayın.
Hep birlikte daha nice mutlu yıllara.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum efendim...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Şafak Arşivi