Abdurrahim Karakoç

Abdurrahim Karakoç

İrtibatlı vakalar arttı

İrtibatlı vakalar arttı

TARAF gazetesinde "Genelkurmay'ın Türkiye'yi Biçimlendirme Planı" manşetten verildi..
Bazı yalancıların üstüne titredikleri demokrasi, meğer çoktan ırzına geçilmiş bir ortamalı olmuş çıkmış..
"Yargıçlar ordu çizgisine çekilecek.. Gazeteciler kullanılacak.." üniversiteler ve sanatçılarla temas sağlanacak.. Kanaat önderleri yönlendirilecek, TSK muhalifleri yıpratılacak.."
Türk demokrasisinin maşallahı var..
Sahi, halkın iradesine bu kadar müdahale hangi sistemde vardır?
Yargının Yükseği malum zaten.. Hiçbirisi emekli olduktan sonra dahi siyaset sahasından çıkmıyor.. Hatta akla muhal lafları hep onlar ediyor..
Mesela, Yekta Güngör özden.. Mesela Vural Savaş. Mesela Sabih Kanadoğlu ve ötekiler.. Acaba A.Necdet Sezer, TSK talimatı almış mıydı görev yaptığı zamanlar?..
Gazeteler, gazeteciler "Andıç" yiye yiye gebelik vaziyetine geldiler, fakat yine de demokrasiden yana tavır aldıkları söylenemez..
Muhalifleri yıpratmak da kartel medyaya verilmiş galiba..
Birinci muhalif VAKİT gazetesi.. Şimdi TARAF da kervana katıldı..
Aydın Doğan üç/beş milyara, hatta üç/beşyüz milyara tenezzül edecek kişi değil.. Fakat, VAKİT gazetesini mahkemeye veriyor, başyazarı da aynı hırs içinde tazminat kazanıyor Vakit'ten..
Maksat para değil ya, hemen temyize gidilmeden icra yoluyla Vakit'in bilgisayarlarına el koyuyorlar.. "Yıpratma" taktiği bu olsa gerek..
Yargıyı anlatmak "malumu ilan" olur düşüncesindeyim.. Yapılmış, yazılmış bir haberi alıntı yapsa VAKİT, cezası hazır..
Emir kulu gazetecilik böyle olur herhalde..
Baksanıza, kendi "dönekliğini" ikrar eden, VAKİT hakkında yalan yazdıktan sonra gerçekler ortaya çıkınca "çuvalladık Ey Halkım" diyebilen ve yüzü kızarmayan dönek saldırgan, Vakit gazetesi için (dolayısıyla yazarları da dahil) "Sahtekar" dediği gibi "Sözde dini bütün, şeytanların buldukları yöntem" cümlesini kuruyor. "Meğer / İnananların Yüzakı / diye hava basan gazete, 'şeytanın gururu' imiş..
Böyle bir kusmuk adama ne denir? Ne deseniz yüzü kızarmaz.. çünkü o şartlı olarak, VAKİT gazetesi hakkında yazarak yıpratma görevi taşıyor..
Belge diye meydana sürdüklerini okumamış, ya da okumuş anlamamış ki yalan yazıyor.. Hasan Karakaya ismi çıldırtıyor oğlancağızı..
Dindarlar aleyhinde, başörtülüler aleyhinde Aydın Doğan'ın iki düzine yazarı var, amma Hakan Coşkun'un yeri başka olsa gerek.. çünkü bu, baştan pazarlıkla saldırı yapmak için istihdam edilmiş..
Bir seferinde de beni ve Yılmaz Yalçıner'i, "VAKİT'in küfürbaz yazarları" şeklinde karalamak istemişti.. O tarihten iki yıl önce Yalçıner Vakit'ten emekli olup ayrılmıştı.. Ben ise "Haksıza sövenin dili cennetlik" dizesinin yazarıyım..
Yani anlayacağınız, TSK'nın acil eylem planında belirtilen "muhalifleri yıpratınız" emri mucibince Aydın Doğan ve yazarları, yazarcıkları, bir de Coşkun Hakan'ı “VAKİT’i yıpratma” eylemi başlattılar..
Aldanıyorlar..
Vakit maddi menfaat için çıkan gazete değildir.. İnandığını yazıyor orada her yazar.. Biliyorlar her yazdıklarından dolayı tazminata mahkum olacaklarını.. Amma ne gam!..
Cenazelerin bile nereye gömüleceğine, ya da gömülmeyeceğine biz karar veririz mantığı sahipleri, boşa yorulmaktalar..
Bu düzen böyle gitmez..
Düzenin düzencileri hiçbir surette iflah olmazlar..
Bari varlığı beş para etmeyecek edepsizleri namusluların üzerine saldırtmasalar da, kendileri de muhatapları da rahat etseler olmaz mı?
Olmuyor herhalde..
Zira, korkaktırlar.. Andıç mağdurlarını bile istihdam ediyorlar, adama andıççıları methettiriyorlar..
Baksanıza, 'Tescilli dönek' Hakan Coşkun Yahudiperestlik yapmaya başladı.. Birisi "Yahudiler lanetlenmiştir" ifadesini kullanmış, Aydın Doğan'ın saldırganı oraya da hücuma geçti.. Kendi olmayan aklına göre sorular sorup, denklemler yaparak haklı çıkmaya gayret etmektedir..
Salman Rüştü sanki başka şey mi yapmıştı?
Mesela ben, 'Sevgili Ahmet Hakan' desem, gitse beni mahkemeye verse, tazminata mahkum olacağım kesindir.. Amma avucunu yalar AH de, AD de..
-------------
Sakın ha hiçbir yerde VAKİT sözü duymasın
Duyduğu an köpürür-saldırır dönek HaCo..
Hiçbir zaman hırsına, kabrisine doymasın
VAKİT gündeme düşse çıldırır dönek HaCo..


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahim Karakoç Arşivi